SEB bankas pateko į finalinį konkurso „Europos verslo apdovanojimai 2015“ etapą

Atrankiniame prestižinių „Europos verslo apdovanojimų“ konkurse SEB bankas buvo išrinktas nacionaliniu finalininku įvertinus jo vykdomą tvarią veiklą. Finaliniame apdovanojimų etape SEB bankas susirungs su kitų šalių įmonėmis dėl vieno iš dešimtiems garbės kaspinų, įteikiamų už tvarią veiklą.

„SEB grupė siekia skatinti tvarią veiklą ir taip kurti vertę ir klientams, ir darbuotojams, ir visai visuomenei. Tvari veikla yra neatsiejama mūsų kasdienio darbo dalis, apimanti įvairias sritis – pradedant poveikio aplinkai mažinimu, baigiant finansavimu, investavimu į bendruomenes“, – sako Raimondas Kvedaras, SEB banko prezidentas.

Be SEB banko, į konkurso finalą pateko dar 16 Lietuvos įmonių. Iš viso finale susirungs 650 įmonių iš 33 šalių. Nepriklausomų ekspertų komisija, kurią sudaro verslo lyderiai ir akademinės bendruomenės atstovai, finalininkus išrinko atsižvelgdama į įmonių inovacijas, tvarumą ir verslo kokybės standartus. Europos verslo apdovanojimų finale bus paskelbta 11 geriausių Europos įmonių.

Prestižiniai „Europos verslo apdovanojimai“ yra teikiami jau nuo 2007 metų įmonėms, kurioms būdingas novatoriškumas, aukšta dalykinė kompetencija, kurios remiasi  gerosios verslo praktikos pavyzdžiais. Būtent šių įmonių pavyzdžiu siekiama skatinti gerosios verslo praktikos ir inovacijų sklaidą.