Čekijos bankas „Raiffeisenbank“ dovanoja klientams išmaniuosius telefonus

Čekijos bankas „Raiffeisenbank“ paskelbė akciją „Bankas kišenėje“ (Banka do kapsy), kurios metu klientai, atsidarę sąskaitą ir užsisakę paslaugas „eKonto KOMPLET“, gauna išmanųjį telefoną „Samsung“, į kurį įdiegta mobiliosios bankininkystės programa „Mobilní eKonto“.

Siūlomi du telefonų variantai: „Samsung Galaxy S5 Mini“ ir „Samsung Galaxy J1“. Skelbiama, kad juos bus galima gauti visuose šio banko skyriuose iki metų pabaigos.

„Mobiliosios bankininkystės klientų skaičius nuolat auga, todėl nusprendėme savo klientams pasiūlyti kiek įmanoma paprastesnį būdą juo naudotis, tiesiogine ta žodžio prasme – įsidėti banką į kišenę“, – rašoma „Raiffeisenbank“ pranešime.

Įsigijęs standartinį „eKonto KOMPLET“ rinkinį ir sudaręs sutartį dvejiems metams, klientas gauna „Samsung Galaxy J1“, o už papildomą 99 kronų mokestį per mėnesį gali įsigyti „Samsung Galaxy S5 Mini“.

Pagrindinė dovanos įsigijimo sąlyga – naudotis „Raiffeisenbank“ paslaugomis. Naujiems klientams išmanusis telefonas dovanojamas iš karto atsidarius sąskaitą banke. Esamiems klientams išmanusis telefonas dovanojamas tuo atveju, jei jie į banką atveda bent du naujus klientus. Už tai jiems papildomai suteikiama galimybė nemokamai tvarkyti sąskaitą.