Pyragų dieną – parama mažiesiems ligoniukams

TV kanalo TV3 iniciatyva lapkričio 6-ąją Lietuvoje švenčiama Pyragų diena. Ši diena yra TV kanalo TV3 ir SEB banko organizuojamo didžiausio paramos projekto Lietuvoje „Išsipildymo akcija“ dalis. Pagrindinis šios dienos tikslas – dalintis ir padėti mažiesiems ligoniukams, kurių gydymui ar slaugymui reikalinga speciali pagalba, taip pat kitokia pagalba, galinti padėti ne vienam, o daugeliui sergančių vaikų.

Šią dieną visi kviečiami kepti pyragus ir už sutartą kainą pardavinėti kolegoms, bičiuliams ar mokslo draugams, o surinktas lėšas paaukoti „Išsipildymo akcijai“. Prie šios iniciatyvos prisideda daugelis Lietuvos įmonių, organizacijų, mokslo ir švietimo įstaigų, tarp kurių Socialinių mokslų kolegija, įmonių grupė „Penki kontinentai“, AB „Lesto“ ir kt.

TV3 kviečia nuotraukomis su smagiausiomis akimirkomis iš „Pyragų dienos“ savo įmonėje, mokslo įstaigoje ar bendruomenėje dalintis specialioje „Pyragų dienos“ paskyroje. Čia taip pat kviečiama pildyti „Pyragų dienos“ žemėlapį ir siųsti gardžiausių pyragų receptus.