„Skynet“ klientai kviečiami į spalvingą koncertą

Š. m. lapkričio 25 dieną, 20 val., visus „Skynet“ klientus kviečiame į Menų fabriką „Loftas“, kur vyks tarptautinio muzikos projekto „Mugamas ir Sutartinės: Dialogai“ premjera. Ją organizuoja VšĮ „Ugnis ir kaukė“.

Koncerto lankytojai galės pasiklausyti projekto autoriaus Teymur Nadir Kerimov kūrinių, kuris yra vienas žymiausių Azerbaidžano roko muzikos kūrėjų ir atlikėjų, už mugamo ir roko muzikos sintezę albume „Oyanis“ 2005 m. apdovanotas Prancūzijos akademijos premija.

Renginio metu taip pat pasirodys sutartinių atlikėjų grupė „Trys keturiose“, Evaldas Vyčinas (kanklės), mugamo trio: Elšan Mansurov, Malik Mansurov ir Ehtyram Huseynov, styginių kvartetas „Chordos“, atlikėjai: Teymur Nadir (gitara ir klavišiniai), Mantas Meškerys (bosinė gitara), Pijus Ganusauskas (klavišiniai), Andrius Kairys (perkusija), Julija Šatkauskaitė (klavišiniai, poetiniai tekstai). 

Tie, kurie negalės atvykti į koncertą, jo tiesioginę transliaciją galės stebėti svetainėje www.scena.lt. Transliaciją įgyvendins vienas iš projekto rėmėjų TV kanalas „Penki TV“. 

Renginys nemokamas.

Projektui „Mugamas ir Sutartinės: Dialogai“ yra suteiktas Lietuvos nacionalinės UNESCO komisijos patronažas ir UNESCO Geros valios ambasadoriaus Prezidento Valdo Adamkaus globa.

Projekto partneriai: Lietuvos muzikos ir teatro akademija, Lietuvos liaudies kultūros centras, Azerbaidžiano ambasada Lietuvoje.