Lietuvos - Uzbekistano verslo diena Vilniuje

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai, bendradarbiaudami su Uzbekistano prekybos ir pramonės rūmais,  2016 m. kovo 3 d. 10 val. maloniai kviečia į Informacinį renginį „Verslo galimybės Lietuvos įmonėms Uzbekistane“.

Renginio vieta: Viešbučio „Crowne Plaza Vilnius“ (M.K. Čiurlionio g. 84) Safyrinė A salė.

Renginys skirtas įmonėms, besidominčioms bendradarbiavimu su Uzbekistanu bei norinčioms priimti uzbekų įmonių atstovus stažuotei, rasti atstovus savo įmonei šioje šalyje.
 
Renginio metu pranešimus apie Lietuvos ir Uzbekistano Respublikos ekonominius ryšius, verslo galimybes Uzbekistane skaitys LR užsienio reikalų ministerijos bei Uzbekistano prekybos ir pramonės rūmų atstovai, taip pat bus pristatyta Uzbekijos įmonių vadovų stažuotės Lietuvoje programa, teikiamos individualios konsultacijos. 

Norinčius dalyvauti renginyje maloniai kviečiame iki vasario 25 d. registruotis tinklalapyje www.cci.lt skiltyje Renginiai arba elektroniniu paštu: rasa.milinaviciute@cci.lt. Prašytume išsamiai aprašyti savo veiklą bei skiltyje Pastabos nurodyti, ar norėtumėte priimti stažuotoją iš Uzbekistano.