LVK dalyvaus TTVAM tarybos veikloje

Lietuvos verslo konfederacijos (LVK) socialinis partneris Tarptautinė teisės ir verslo aukštoji mokykla (TTVAM) subūrė naują tarybą, kurios veikloje dalyvaus LVK generalinis direktorius Algimantas Akstinas.

„Aukštųjų mokyklų ir verslo bendradarbiavimo sėkmei reikalingi konkretūs darbai, o svarbiausia – rezultatai. Todėl mes mokslo įstaigoms siūlome ir prašome jų orientuoti savo programas į tokių kompetencijų ugdymą, kurios atitinka darbo rinkos poreikius“, – sakė A. Akstinas pirmajame tarybos posėdyje.

Pasak LVK generalinio direktoriaus, mokslo bendruomenei yra svarbu išlaikyti betarpišką ir nuolatinį ryšį su mokyklos absolventais, išgirsti jų patarimų, rinkti absolventų įsidarbinimo statistiką, konkretinti ir įvairinti mokyklos ir verslo organizacijų informacinius mainus, kad jie duotų abipusę naudą.

2016 m. vasario 24 d., pirmojo šios tarybos posėdžio metu, tarybos pirmininku išrinktas Gintautas Šiškus. Taip pat buvo pristatyta šios aukštosios mokyklos veiklos apžvalga, esamos padėties analizė, pateikta pasiūlymų ir rekomendacijų dėl mokyklos veiklos tobulinimo ir stiprinimo.

TTVAM ateities planai yra grįsti patvirtinta veiklos ir vystymo strategija iki 2018 m., pagal kurią numatoma toliau plėtoti tarptautiškumą, ugdyti lyderystę bendruomenėje, nuolat mokytis patiems ir teikti mokymo paslaugas visuomenei, plėtoti partnerystę su akademine bendruomene Lietuvoje ir už jos ribų.

Lietuvos verslo konfederacijos pirmą kartą surengtų apdovanojimų „Metų paslauga 2013“ metu, TTVAM buvo apdovanota „Intelektualiausios darbo vietos“ kategorijoje už sukurtą virtualią auditoriją.