Pradėjo veikti mokėjimų valdymo sistemos „Payments.iQ“ svetainė

Mokėjimams atlikti ir valdyti bei mokėjimų kanalų spektrui plėsti skirtas daugiafunkcės programinės įrangos sprendimas „Payments.iQ“ jau turi savo interneto svetainę. Ji veikia adresu www.payments-iq.com.

Naujoje svetainėje lietuvių, rusų ir anglų kalbomis pateikiama išsami informacija apie sprendimą. Čia užsukę lankytojai gali susipažinti su jo funkcijomis ir privalumais, veikimo schema, technine specifikacija, sužinoti apie sprendimo kūrėjų pelnytus apdovanojimus, įgyvendintus projektus ir kt. Tie, kas pageidauja gauti papildomos informacijos ar norėtų įsigyti produktą, gali užpildyti specialią tinklalapyje esančią užklausos formą.

Anot „Payments.iQ“ svetainės kūrėjų komandos vadovės Julijos Lipinskienės, svetainė išsiskiria moderniu dizainu ir patogiu valdymu. „Naująjį tinklalapį kūrėme remdamiesi naujausiomis dizaino tendencijomis ir naujausiais vartotojų elgsenos internete tyrimais. Be to, jis visapusiškai pritaikytas mobiliesiems įrenginiams Siekdami padaryti svetainę kuo patogesnę, kūrėme ją laikydamiesi tų pačių informacijos išdėstymo ir stiliaus principų kaip ir kituose „.iQ“ produktų tinklalapiuose“, – teigė J. Lipinskienė.

Produktų šeimos „.iQ“ sprendimas „Payments.iQ“ gali būti diegiamas bankuose, pašto skyriuose, kredito įstaigose, draudimo bendrovėse, atsiskaitymų centruose ir kt. Jis padeda suvaldyti klientų srautus, užtikrina greitesnį aptarnavimą, leidžia plėsti paslaugų spektrą ir pritraukti daugiau klientų.