Tarptautinis žurnalas „Euromoney“ SEB banką pripažino geriausiu Lietuvoje

Pasaulio kapitalo ir finansų rinkas analizuojantis leidinys „Euromoney“ SEB banką vėl pripažino geriausiu banku Lietuvoje.

„Dirbdami su klientais, siekiame ilgalaikių ryšių, tad ir privatiems klientams, ir įmonėms stengiamės būti finansų patarėju, padedančiu šiandien priimti sprendimus, turėsiančius įtakos sėkmingai mūsų klientų ateičiai. Nuolat investuojame į mūsų paslaugų kokybės gerinimą, modernias technologijas, kad klientai patogiai galėtų valdyti savo finansus. Šis įvertinimas yra dar vienas įrodymas, kad esame teisingame kelyje“, – sako SEB banko prezidentas Raimondas Kvedaras.

„Euromoney“ analizuoja beveik šimto šalių bankininkystės rinkas ir teikia apdovanojimus šiuolaikiškoms pirmaujančioms finansų institucijoms. Geriausius bankus išrenka „Euromoney“ ekspertų komitetas, atlikęs išsamią įmonių visų metų veiklos analizę.

Žurnalas „Euromoney“ yra leidžiamas nuo 1969-ųjų. Šiandien jis laikomas vienu iš pagrindinių tarptautinių finansų rinkų informacijos šaltiniu, skaitomu daugiau negu šimte pasaulio šalių.