„Skynet“ 18-ojo gimtadienio proga – malonios staigmenos klientams

Spalio 28-oji – ypatinga diena šviesolaidiniam tinklui „Skynet“. Šią dieną lygiai prieš 18 metų „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ pirmasis Lietuvoje pradėjo teikti šviesolaidinio interneto „Skynet“ paslaugas.

Bendrovės Produktų valdymo departamento vadovo Povilo Keburio teigimu, didžiausia įmonės vertybė – tai jos klientai ir jų pasitikėjimas. „18 metų „Skynet“ gyvavimo istorija kupina permainų, naujovių, solidžių įvertinimų, o svarbiausia – užsitarnauto klientų pasitikėjimo. Tai kruopštaus kasdienio darbo ir atsakingo požiūrio į kiekvieną klientą rezultatas“, – sakė P. Keburis.

Nuoširdžiai dėkodama už ištikimybę, „Skynet“ komanda paruošė malonių staigmenų ir kviečia kartu švęsti 18-ąjį gimtadienį. Spalio 24–28 dienomis užsukusieji į aptarnavimo skyrius (jų sąrašą rasite čia) bus kviečiami dalyvauti loterijoje, kurioje pralaimėtojų nebus – gerą nuotaiką ir mielą dovanėlę išsineš kiekvienas. 

Ypatingu gimtadieniniu pasiūlymu spalio 26–28 dienomis taip pat galės pasinaudoti sostinės gyventojai, kurie dar neišbandė „Skynet“ paslaugų. Jie iki 1 Gb/s spartos šviesolaidinį internetą dvejiems metams galės užsisakyti tik už 8 Eur/mėn. nemokėdami įdiegimo mokesčio.

Švęskime gimtadienį kartu!