Ūkio ministerijoje – moterų verslumui skatinti skirtas renginys

Ūkio ministerija kartu su VšĮ „Versli Lietuva“ lapkričio 30 dieną Vilniuje organizuoja moterų verslumui skatinti skirtą renginį „Versli, veikli, išmani“, kurio metu vyks seminaras ir praktiniai užsiėmimai, padėsiantys žengti savo verslo kūrimo ir plėtros link. 

„Lietuvoje sėkmingai dirbančių verslininkių daugėja, o tai tikrai džiugina ir įrodo, kad moterys geba derinti profesinį ir asmeninį gyvenimą. Jos vis drąsiau renkasi kurti nuosavą verslą, keičia profesijas, kad įgyvendintų savo pomėgius ir svajones. Specializuoti renginiai moterims sulaukia didelio susidomėjimo, nes čia išgirstos sėkmės istorijos bei aptartos patirtys leidžia tobulėti, rasti naujų idėjų, įkvepia ryžto veikti dar kūrybiškiau“, – sako ūkio viceministras Marius Skarupskas. 

Nemokamo renginio metu bus aptariami aktualiausi su verslo kūrimu ir plėtra susiję klausimai, o sėkmingai dirbančios verslininkės pasidalys savo istorijomis. 

Renginyje apie savo patirtį pasakos tinklarašcio „7taskai.lt“ autorė, reklamos agentūros „Adcacao“ kūrybos vadovė Sabina Daukantaitė, strateginės komunikacijos bendrovės „OMConsulting“ steigėja ir vadovė Orijana Mašalė, tarptautinės elektroninės komercijos platformos „CGTrader“ įkūrėja ir vadovė Dalia Lašaitė, asociacijos „Idėjų pakrantė“ įkūrėja ir valdybos pirmininkė Jurgita Šilinskaitė-Venslovienė, bendrovės „Aconitum“ atstovė Rima Balanaškienė. 

Praktinėje dalyje renginio dalyvės semsis verslo pradžios, verslo plėtros ir eksporto žinių. 

Renginys vyks nuo 10 val. Ūkio ministerijos 212 salėje.

Šiais metais VšĮ „Versli Lietuva“ jau organizavo keturis moterų verslumą skatinančius renginius „Versli moteris“ Šiauliuose, Mažeikiuose, Klaipėdoje ir Alytuje.