Lietuvos bendrovė prisideda prie Azerbaidžano prekybos sektoriaus plėtros

Balandžio 6 dieną Azerbaidžano sostinėje Baku atidarytas didžiausias šalyje prekybos centras, kurio plotas siekia 50 tūkst. kv. m. Tai jau trečia bendrovės „Azerbaijan Supermarket“ parduotuvė „Bravo“, įrengiama bendradarbiaujant su Lietuvos bendrove „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2).

BS/2 parūpino prekybos centrui modernius „Diebold Nixdorf“ kasos įrenginius, „Bizerba“ technologinę maisto apdorojimo bei svėrimo įrangą, taip pat „Zebra“ sandėlių valdymo ir inventorizavimo įrangą.

Minėtos įrangos palaikymą ir priežiūrą užtikrina Azerbaidžane daugiau nei dešimtmetį dirbanti antrinė BS/2 bendrovė BSKOM.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie Azerbaidžano prekybos sektoriaus plėtros, – sako BS/2 Mažmeninės prekybos įrangos pardavimo skyriaus vadovas Jurij Mikuckij. – Tai, kad gavome užsakymą pasirūpinti jau trečios ir šįkart gerokai didesnės parduotuvės technine įranga bei jos priežiūra, rodo, kad „Azerbaijan Supermarket“ įvertino mus kaip patikimus partnerius. Šiuolaikinė prekybos įranga padeda operatyviai ir kokybiškai aptarnauti pirkėjus ir didina jų lojalumą“.