Didinamos atsiskaitymo banko kortelėmis galimybės

„ASHBURN International“ didžiuosiuose Lietuvos miestų paštuose ir didžiuosiuose šalies rajonų paštuose diegė mokėjimo terminalus, kuriais naudodamiesi gyventojai už pašto paslaugas gali atsiskaityti ne tik įprastomis, bet ir bekontaktinėmis mokėjimo kortelėmis.

Kortelių skaitytuvai, padėsiantys operatyviau aptarnauti klientus, įrengti didžiausius žmonių srautus fiksuojančiuose skyriuose. Kokybiškas ir komfortiškas paslaugas garantuos „ASHBURN  International“ įrengti modernių pasaulinės mokėjimo terminalų gamintojos „Ingenico Group“ skaitytuvai, kuriuose įdiegta ASHBURN programinė įranga „TransLink.iQ“.

Anot ASHBURN Verslo vystymo departamento direktoriaus Dominyko Mertino, ši specializuota įranga padeda užtikrinti saugų ir sklandų atsiskaitymą mokėjimo kortelėmis.

„Su kasos aparatais integruoti kortelių skaitytuvai, naudojami Lietuvos pašto skyriuose, sudaro galimybę klientus aptarnauti itin greitai ir sklandžiai. Esminis „TransLink.iQ“ privalumas yra tas, kad sistema leidžia ne tik greitai ir saugiai perduoti finansinių operacijų duomenis iš kortelių į bankus, bet ir centralizuotai nuotoliniu būdu stebėti ir valdyti visą skaitytuvų tinklą, jame operatyviai atnaujinti programinę įrangą“, – teigia D. Mertinas.

Programinė įranga „TransLink.iQ“ sukurta atsižvelgiant į tarptautinių mokėjimo sistemų „VISA International“ ir „MasterCard International“ reikalavimus bei atitinka EMV standartą. Ji jau keletą metų sėkmingai naudojama ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.