Lietuvos valstybinės įstaigos pasitiki „Penkių kontinentų“ specialistų kompetencija

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistų kompetenciją įvertino Lietuvos valstybinės įstaigos. Kompleksines IT paslaugas teikianti UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ laimėjo  Kibernetinio saugumo ir telekomunikacijų tarnybos prie Krašto apsaugos ministerijos konkursą dėl kompiuterinės technikos tiekimo ir Lietuvos Respublikos Ryšių reguliavimo tarnybos konkursą dėl interneto paslaugų tiekimo.

Kibernetinio saugumo ir telekomunikacijų tarnybai prie Krašto apsaugos yra pavesta ginti Lietuvos kibernetinę erdvę. Ši įstaiga drauge su valstybės įstaigomis ir organizacijomis bei kitais ūkio subjektais sprendžia valstybės informacinių išteklių ir ypatingos svarbos informacinės infrastruktūros kibernetinio saugumo klausimus.

Ryšių reguliavimo tarnyba yra nepriklausoma nacionalinė Lietuvos ryšių sektorių reguliuojanti institucija, kurios vienas iš tikslų – skatinti konkurenciją elektroninių ryšių ir pašto sektoriuose.

Daugiau nei 25 metų patirtį turinti įmonių grupė „Penki kontinentai“ teikia užsakomąsias „ProfIT“ paslaugas ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Rytų Europos valstybėse, bendradarbiaudama su pasaulinėmis bendrovėmis „Unisys“, HP, „Microsoft“, „Cisco Systems“. Šiemet jau dvyliktus metus iš eilės „Microsoft“ patvirtino „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner),  liudijantį aukštą bendrovės specialistų kompetenciją.