Gruzijos banko „Liberty bank“ atstovai domėjosi Lietuvos bendrovės siūlomais bankiniais sprendimais


Iš kairės: Emilio Kiris (BS/2 Georgia), K.Šišla ir T.Augucevičius (BS/2), I.Dadašovas (Penki kontinentai Group), A. Ketišvili (Liberty bank), A.Smirnov (BS/2 Georgia), L.Ugrekhelidze (Liberty bank), V.Maisuradze (Liberty bank), E. Musayev (BS/2)

Liepos pradžioje įmonių grupėje „Penki kontinentai“ lankėsi Gruzijos banko „Liberty bank“ atstovai: Procesingo departamento vadovas Aleksander Ketišvili ir šio departamento bankomatų ir mokėjimo terminalų skyriaus vadovas Vazha Maisuradze bei strateginių projektų vadovas Levan Ugrekhelidze.

„Liberty bank“ – privatus Gruzijos bankas, įeinantis į didžiausių šalies bankų trejetuką ir turintis didžiausią banko padalinių skaičių šalyje. Jis aktyviai diegia šalyje savitarnos terminalus, per kuriuos klientai gali naudotis ne tik bankinėmis, bet ir įvairių kitų tiekėjų siūlomomis paslaugomis. 

Su bendrovių BS/2 atstovais svečiai aptarė bankinio ir mažmeninės prekybos sektorių tendencijas, naujoves.

Bendrovės „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ specialistai svečiams pristatė naujausią „Diebold Nixdorf“ bankinę įrangą ir jai pritaikytus specializuotus programinius „.iQ“ šeimos sprendimus. Tai unikali daugiafunkcinė BS/2 sukurta programinė įranga, skirta verslo procesams valdyti ir kontroliuoti.

Banko atstovus ypač domino BS/2 sukurta specialiai bankomatams skirta specializuota valiutų keitimo sistema „FCX.iQ“, gebanti atlikti valiutos keitimo funkciją.

Dėmesio taip pat sulaukė vienas iš moderniausių ir šiuo metu Rytų Europoje populiarėjančių BS/2 siūlomų bankinių sprendimų – daugiafunkcinė įranga „VTM.iQ“, kuri gali atlikti bemaž visas atskiro banko  padalinio funkcijas: atidaryti klientui banko sąskaitą, čia pat atspausdinti sutartį, gauti personalizuotą banko kortelę, išduoti ir priimti grynuosius, atlikti mokėjimo pavedimus ir kt.

„ASHBURN International“ atstovai svečiams iš Gruzijos pristatė elektroninių sistemų mokėjimo naujoves ir jiems pritaikytą specializuotą programinę įrangą „TransLink.iQ“, skirtą mokėjimo terminalų tinklui valdyti, bei lojalumo programoms įgyvendinti skirtą sistemą „PayLo“.

Įmonių grupė „Penki kontinentai“ ir „Liberty bank“ sėkmingai bendradarbiauja jau penkiolika metų.

Gruzijos rinkoje Lietuvos įmonių grupė dirba nuo 2001 metų, o 2009-aisiais šioje šalyje yra įkūrusi dukterinę bendrovę, kuri glaudžiai bendradarbiauja su dauguma vietinių bankų.

Su Lietuvos bendrovės pagalba bankai nuolat plečia ir modernizuoja savo bankinės įrangos tinklus, ieško naujų modernių priemonių, galinčių pagerinti klientų aptarnavimo kokybę.