Vandeniui atspari išmanioji apyrankė „Samsung Gear Fit2 Pro“ jau Lietuvoje

Naujausią sportinę „Samsung Gear Fit2 Pro“ išmaniąją apyrankę jau gali įsigyti ir Lietuvos gyventojai. Įrenginys atitinka 5 atmosferų (ATM)* atsparumo vandeniui standartą, tačiau yra skirtas ne tik plaukiojimui, bet ir kitai fizinei veiklai bei sveiko gyvenimo būdo stebėsenai. Išmanioji apyrankė atpažįsta įvairaus pobūdžio treniruotes ir fiksuoja su mityba bei miegu susijusią informaciją.

„Gear Fit2 Pro“ matuoja širdies ritmą, turi integruotą GPS sekimą bei automatiškai atpažįsta ir fiksuoją įvairią fizinę veiklą: nuo bėgiojimo iki plaukimo. 1,5 colio lenktame, lietimui jautriame „SuperAMOLED“ ekrane galima lengvai ir patogiai perskaityti esančią informaciją bei pranešimus. Saugi ir ergonomiška apyrankė yra lengva, todėl ja patogu naudotis, nesvarbu, kokio tipo fizine veikla beužsiimtumėte.

„Naujoji apyrankė gali tarnauti kiekvieną dieną, užsiimant įvairiausiu sportu – bėgiojimu, plaukimu, šokiais ar panašiai. Pristatydami šį prietaisą, tikimės pakeisti stereotipą, kad sportui reikalinga įranga yra nepatogi, sudėtinga bei skirta tik profesionalams. Nesvarbu, kokiu lygiu ir kaip intensyviai treniruojatės, ant riešo patogiai gulinti apyrankė padės siekti didesnių tikslų ir laikytis subalansuoto gyvenimo būdo.“ – sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Svarbiausios „Gear Fit2 Pro“ savybės:

Vartotojai Lietuvoje gali rinktis iš dviejų „Gear Fit2 Pro“ spalvų: elegantiškos juodos ir sportiškos raudonos. Apyrankė suderinama su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais.