Kuprinė su integruota USB jungtimi –

Išmaniosios technologijos šiomis dienomis juda tiesiog neįtikėtinais tempais į priekį. Kas anksčiau atrodo nerealu arba galbūt nenaudinga – dabar tampa geriausiai parduodamais daiktais ir diktuoja madas. Ar kas nors iš Jūsų anksčiau pagalvojo apie tai, jog Jūsų kuprinė gali turėti USB įkrovimo jungtį?

Internetinė parduotuvė „Tomtop.com“ turi dėmesio vertą pasiūlymą – išmanioji kuprinė į kurią tilps Jūsų nešiojamas kompiuteris, o reikalui esant galėsite ir pasikrauti savo išmanųjį telefoną ar kitą įrenginį.

Kuprinės kaina – vos 19,99 JAV dolerių. Tiesa, pardavėjas siūlo tik 900 vienetų už šią kainą, todėl susidomėję turėtų paskubėti. Jeigu vis dar svarstote – pažvelkime į šią kuprinę iš arčiau.

Visų pirma, kuprinę renkamės pagal formą ir spalvą. Jeigu šios kuprinės forma Jums atrodo tinkama – tuomet reikėtų žinoti, jog ją galima įsigyti pilkos, rožinės arba juodos spalvos. Gaminant ją buvo naudojamas poliesterio pluoštas, kuris yra itin atsparus susidėvėjimui. Verta paminėti ir tai, jog ši kuprinė yra atspari vandeniui bei itin lengvai valoma.

Reikėtų atkreipti dėmesį ir į tai, jog ši kuprinė yra ganėtinai didelė ir į ją galima sutalpinti net 16,0 colių įstrižainės ekranu pasižymintį nešiojamą kompiuterį.

Pažvelkime ir į didžiausią šios kuprinės privalumą – galimybė įkrauti savo išmaniuosius įrenginius. Viename iš kuprinės šonų įmontuota USB jungtis, kuri išorinėje kuprinės dalyje Jums leis prijungti Jūsų pasirinktą įrenginį, o vidinėje dalyje rasime analogišką jungtį išorinei baterijai.

Deja, tačiau norint naudotis šia jungtimis – teks atskirai įsigyti išorinę bateriją arba kitą energijos šaltinį. Dažniausiai iš Kinijos perkamos „Xiaomi“ išorinės baterijos - jas galite įsigyti ir „Tomtop“ parduotuvėje arba pasižvalgyti į senesnius mūsų aprašytus išpardavimus. 

Kuprinė yra ne tik didelė, atspari vandeniui, tačiau turi ir nemažai vidinių kišenėlių, kišenėlę banko kortelėms ir, žinoma, jau minėtą USB jungtį.