„ASHBURN International“ į elektroninių kortelių skaitytuvų tinklo atnaujinimą investavo per 1 mln. eurų

Mokėjimo kortelių priėmimo ir lojalumo sistemų valdymo sprendimus diegianti „ASHBURN International“ 2017 m. pabaigoje baigė savo valdomo elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklo atnaujinimą Baltijos šalyse. Bendra investicijų suma viršijo 1 mln. eurų, iš viso buvo atnaujinta virš 4 tūkst. atskirai pastatomų ir su kasomis integruotų EKS.

„Baltijos šalyse veikiančių skaitytuvų tinklo atnaujinimą pradėjome 2016 m. pradžioje. Tai buvo kelių etapų projektas, kurį baigėme 2017 m. pabaigoje. Atnaujinimas buvo būtinas, kadangi nuo šių metų sausio 1 d. nustojo galioti senieji elektroninių kortelių skaitytuvų  PCI PTS 1.0 sertifikatai. Atnaujinimo metu klientams buvo įdiegti terminalai su aukštesnio lygio PCI PTS 3.0 saugumo standarto atitikimo sertifikatais“, – sako  „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius.

„ASHBURN International“ vykdomasis direktorius pabrėžia, kad nauji skaitytuvai yra prijungti ir prie bendrovės plėtojamos EKS tinklo valdymo platformos  „TransLink.iQ“, leidžiančios realiuoju laiku stebėti visų įrenginių darbą, atnaujinti jų nustatymus ir programinę įrangą.

„Ingenico“ elektroninius kortelių skaitytuvus Baltijos šalių rinkoje „ASHBURN International“ pradėjo diegti nuo 2008 m. Iš viso „ASHBURN International“ sukurta programinė įranga „TransLink.iQ“ įdiegta į beveik 20 tūkst. įrenginių visame pasaulyje. Šiuo metu bendrovė aktyviai veda derybas su verslo partneriais dėl dar daugiau nei 250 tūkst. EKS terminalų tinklo prijungimo prie  „TransLink.iQ“ platformos.