„Penki“ ir GOODLIFE kviečia į nemokamą treniruotę Verkių regioniniame parke

Paskutinės vasaros dienos bėga pasiutusiu greičiu. Praleiskime jas aktyviai ir smagiai – gryname ore, gamtos apsuptyje.

Šviesolaidinis tinklas „Penki“ ir sporto bei laisvalaikio klubas GOODLIFE kviečia į antrą nemokamą funkcinę treniruotę. Susitikime rugpjūčio 23 d. (ketvirtadienį) 19.30 val. Verkių regioniniame parke (Žaliųjų ežerų g. 53, šalia teniso kortų, prie Pavilnių ir Verkių regioninių parkų direkcijos).

Treniruotėje po darbų subalansuosite savo mintis, atsipalaiduosite nuo įtampos ir skambant puikiai muzikai gausite krūvą teigiamų emocijų – fizinis ir protinis balansas garantuotas. Jus išjudins treneris Laurynas Paukštys.

Funkcinės treniruotės tinka daugumai, ypač pradedantiesiems, jau kuris laikas nebesportavusiems. Jų metu išjudinamas visas kūnas, atpalaiduojami įtempti raumenys, gerinama širdies ir kraujotakos veikla. Ši mankšta ypač rekomenduojama sėdimą darbą dirbantiems asmenims.

Tai jau antra „Penki“ ir GOODLIFE iniciatyva surengta treniruotė gryname ore. Birželį pirmoji treniruotė vyko Vingio parke. Prie jos prisijungė apie 40 aktyviai nusiteikusių vilniečių. Pasižiūrėkite, kaip smagu buvo praėjusį kartą!

Vasarą ne tik patys daugiau judame ir siekiame išjudinti kitus, judresnis tapo ir „Penki“ siūlomas internetas. Susitikę parke pasiūlysime ne tik kartu pasportuoti, bet ir čia pat gamtoje išmėginti naują „Penki“ paslaugą – neribotą mobilųjį 4G internetą, kuris prieinamas visoje Lietuvoje.

Nepamirškite pasiimti geros nuotaikos ir sporto kilimėlio. Įsirašykite priminimą „Facebook“ ir pasikvieskite draugus. Prisijungti prie renginio dalyvių galite čia

Tegul vasarą išsiugdyti aktyvaus gyvenimo įpročiai tampa savaime suprantama kasdiene veikla ir suteikia jėgų bei geros nuotaikos rudenį. Juk mankšta ne tik stiprina kūną, bet ir išvaiko depresiją.