„Penki“ ir GOODLIFE dovanojo dar vieną nemokamą treniruotę

Besibaigiant vasarai šviesolaidinis tinklas „Penki“ ir sporto bei laisvalaikio klubas GOODLIFE pakvietė visus norinčius dar šiltą vakarą pasportuoti gryname ore. Antrą kartą nemokamai surengta funkcinė treniruotė šį kartą vyko Verkių regioniniame parke.

Į treniruotę susirinko labai skirtingo amžiaus dalyviai – paaugliai, jaunimas, šeimos su vaikais ir vyresnio amžiaus žmonės. Tarp jų – šviesolaidinio interneto „Penki“ klientai, internautai, sužinoję apie renginį iš socialinių tinklų, ir tiesiog atsitiktiniai Verkių parko lankytojai, iš tolo pastebėję  smagia nuotaika užkrečiančią treniruotę ir panorę prisijungti.

GOODLIFE treneris Laurynas Paukštys greitai išjudino susirinkusiuosius ir išvaikė ramaus vakaro nuotaiką. Aktyvūs, greito ritmo pratimai, kikbokso elementai, derinami su grojančia populiaria muzika, priminė ir sporto varžybas, ir šokius. Po treniruotės jos dalyviai jautėsi žvalūs, energingi ir pasiruošę kalnus nuversti.

Į treniruotę atvykusi vyresnio amžiaus pora džiaugėsi, kad yra tokių iniciatyvų, kurių dėka galima išbandyti naujas sporto rūšis. Sutuoktiniai sakė mėgstantys aktyvią veiklą, neseniai kopę ir į kalnus. Jaunų merginų būrelis juokėsi, kad ne tik pasportavo, bet ir pasimokė gynybos. Stebėtina, kaip viena treniruotė gali tiek duoti – pakelti nuotaiką ir sužadinti norą gyventi aktyviau ir įdomiau.

Laurynas Paukštys taip pat džiaugėsi galėdamas dalyvauti akcijoje, kuri, anot jo, padeda žmones atplėšti nuo „sofkučių“. „Pastebėjau, kaip atsitiktinai pro šalį ėję žmonės sustodavo, žiūrėdavo šypsodamiesi ir susidomėję, o kai kurie prisijungė ir sportuoti. Tai džiugu ir visuomeniška“, – sakė jis.

Tai jau antra „Penki“ ir GOODLIFE iniciatyva surengta treniruotė gryname ore. Birželį pirmoji treniruotė vyko Vingio parke. „Penki“ vasarą ne tik siekė paskatinti vilniečius tapti judresniais, bet  ir pasiūlė jiems judresnį internetą.

Prieš ir po treniruotės Verkių parke buvo galima išmėginti naują „Penki“ paslaugą – neribotą mobilųjį 4G internetą, kuris prieinamas visoje Lietuvoje.

Tikimės, kad vasarą išsiugdyti aktyvaus gyvenimo įpročiai taps kasdieniu įpročiu ir suteiks jėgų bei geros nuotaikos rudenį. „Penki“ ir GOODLIFE treniruotės įrodė, kad mankšta ne tik stiprina kūną, bet ir pakelia nuotaiką, suteikia energijos, nuteikia siekti daugiau.