„ASHBURN International“ stiprina partnerystę su „Gjensidige“ – teiks savo paslaugas Latvijoje

Elektroninių kortelių skaitytuvų (EKS) tinklų valdymo ir programinės įrangos sprendimus diegianti  „ASHBURN International“ plečia bendradarbiavimą su draudimo paslaugų įmone „Gjensidige“. Iki šiol dirbusi su Lietuvoje veikiančiu padaliniu, nuo šiol įmonių grupės „Penki kontinentai“ narė paslaugas teiks ir Latvijoje veikiančiai „Gjensidige“.

„Džiaugiamės, kad mūsų siūlomus sprendimus ir teikiamų paslaugų kokybę įvertinto tarptautinė įmonė „Gjensidige“ ir nusprendė patikėti mums dar vieno savo padalinio priežiūrą. Nuo šiol Latvijoje veikiančiam  šios įmonės padaliniui teiksime visą pasaugų kompleksą – nuo EKS tiekimo, įrengimo ir įdiegimo iki nuolatinės viso skaitytuvų tinklo priežiūros, – komentavo „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius. Remiantis susitarimu, „ASHBURN International“ prižiūrės visą „Gjensidige“ Latvijos padalinio EKS tinklą, kuris bus prijungtas prie programinės platformos „Translink.iQ“.

„ASHBURN International“ plėtojama „Translink.iQ“ sistema, prie kurios įvairiose pasaulio šalyse yra prijungta apie 300 tūkst. EKS terminalų,  padeda optimizuoti verslo procesus. Integruota su EKS, ji padeda nuotoliniu būdu stebėti jų darbą, atnaujinti parametrus ir programinę įrangą, perduoti mokėjimo operacijų duomenis į duomenų apdorojimo centrus bei užtikrina nuolatinę sklandžią viso EKS tinklo veiklą.

„ASHBURN International“ jau 20 metų sėkmingai dirba elektroninių kortelių skaitytuvų nuomos ir jų tinklų valdymo rinkoje ne tik Baltijos šalyse, bet ir Kazachstane, Uzbekistane ir kitose šalyse. Bendrovė labiausiai vertinama tarptautiniu mastu dėl patikimos ir itin funkcionalios EKS programinės įrangos.

„Gjensidige“ yra pirmaujanti draudimo bendrovė šiaurės šalyse, teikianti draudimo paslaugas jau 200 metų. Baltijos regione savo veiklą ji vykdo dešimtmetį – čia veikia centrinė būstinė Lietuvoje ir filialai Latvijoje bei Estijoje. Norvegijoje, „Gjensidige“ tėvynėje, bendrovė užima trečdalį visos ne gyvybės draudimo rinkos.