Nauja „Cash Management.iQ“ versija – darbo procesams automatizuoti

Bankinio ir mažmeninės prekybos sektoriaus rinka nestovi vietoje. Siekiant sustiprinti pozicijas šioje srityje programinės įrangos gamintojams būtina aktyviai tobulinti savo produktus.

Tarptautinėje rinkoje gerai žinoma Lietuvos bendrovė BS/2 aktyviai plėtoja ir nuolat tobulina savo grynųjų pinigų valdymo sistemą „Cash Management“.

Naujausia sistemos versija „Cash Management.iQ 1.08“ papildyta naujomis funkcijomis, atsižvelgus į rinkos poreikius ir reikalavimus, keliamus grynųjų pinigų valdymo sistemoms. 

Dauguma naujų funkcijų skirtos sumažinti rutininius vadybininkų, dirbančių su grynaisiais pinigais, darbus, išplėsti galimybes, didinti operatyviai priimamų sprendimų kokybę.

Aktyvi stebėsena

Viena iš naujovių – aktyvi grynųjų būklės stebėsena ir operatyvus informavimas apie gresiantį jų trūkumą bankomate. Atnaujintoje sistemos versijoje įgyvendinti du įspėjimų apie ekstremalias situacijas, kai pasiekiamas nustatytas grynųjų limitas, tipai.

Apie šias ekstremalias situacijas sistema informuoja ją prižiūrintį operatorių el. paštu arba mobiliuoju telefonu. Tai padeda nedelsiant reaguoti į situacijas ir operatyviai spręsti problemas grynųjų priėmimo ir išdavimo vietose.

Operatyvus reagavimas į minėtas situacijas užtikrina grynųjų prieinamumą visose jų priėmimo ir išdavimo vietose bei didina banko klientų pasitikėjimą.

Integracija su išorinėmis sistemomis

Integravus „Cash Management.iQ“ su išorinėmis sistemomis, įdiegtos šios naujos funkcijos:

Tokio tipo duomenų sinchronizacija padeda greitai ir objektyviai įvertinti grynuosius tvarkančių vadybininkų darbą ir išsiaiškinti prognozės bei realios situacijos neatitikimus.

Duomenų vizualizacija

Nauja „Cash Management.iQ“ versija papildyta vadybininkų, kontroliuojančių grynųjų srautus, darbo kokybės analizės funkcija. Ji suteikia galimybę nustatyti kiekvienos dienos grįžtamąją grynųjų srautų apimtį ir grynųjų poreikį.

Informacija pateikiama vaizdiniais grafikais, kurie padeda įvertinti situaciją greitai ir objektyviai.

Pateikiami šie nauji grafikai:

 

Iš viršaus kairėje: Bankomatų segmentavimas pagal inkasavimo periodą; Iš viršaus dešinėje: Sugrįžtančių lėšų pasiskirstymo grafikas; Apačioje: Grynųjų išėmimo paros statistika

 

„Cash Management.iQ“  – BS/2 sukurtos .iQ šeimos produktas, skirtas reguliuoti grynųjų paskirstymą jų priėmimo ir išdavimo vietose. Jį sėkmingai naudoja finansinės įstaigos  ir stambūs mažmeninės prekybos tinklai. Besinaudojantys sprendimu džiaugiasi, kad jis padeda  automatizuoti operacinius procesus, susijusius su grynųjų judėjimu, ir palaikyti optimalų grynųjų banknotų skaičių visose jų priėmimo ir išdavimo vietose.

Daugiau apie „Cash Management.iQ“ galite sužinoti produkto interneto svetainėje arba susisiekę su mūsų specialistais, kurie pakonsultuos, kaip sprendimas gali būti pritaikytas prie jūsų organizacijos infrastruktūros.