Inkasavimo modeliavimo priemonė – „CIT Simulator“

Grynieji pinigai pasaulyje dar nesiruošia trauktis, o jų apyvarta vis auga. Bankai ir kitos organizacijos nuolat ieško būdų, kaip efektyviau susitvarkyti su dideliais grynųjų srautais. Specializuotos programinės įrangos kūrėjai kuria naujus inovatyvius produktus, nuolat juos tobulina, plečia funkcionalumą.  

Vienas iš svarbiausių reikalavimų, keliamų grynųjų pinigų srauto valdymo banko ar kitų organizacijų viduje, sprendimams – galimybė lanksčiai administruoti sistemą, kad grynieji būtų optimaliausiai paskirstyti jų išėmimo ir priėmimo vietose.

UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) yra sukūrusi grynųjų pinigų valdymo sistemą „Cash Management.iQ“, skirtą automatizuoti darbo procesams. Siekdami, kad banko darbuotojams būtų patogiau dirbti su  minėta sistema, BS/2 specialistai sukūrė specializuotą inkasavimo modeliavimo priemonę –  „CIT Simulator“.

Modeliavimo sistemos funkcijos:


Numatomus grynųjų srautus prognozuoja specialus mechanizmas. Apdorojami tam tikru periodu iš bankomatų, mokėjimo kioskų ir banko skyrių surinkti duomenys.

Modeliuojant inkasavimo prognozes, nustatomi šie duomenys:

Taigi „CIT Simulator“ – efektyvi priemonė, padedanti banko darbuotojui, atsakingam už inkasavimo planavimą, įvertinti ir paderinti savo darbo kokybę, kartu taupant kredito ir finansų organizacijos išlaidas, net iki kelių šimtų tūkstančių eurų per metus.

Daugiau apie šiuolaikiškas grynųjų srautų valdymo priemones ir kokių galimybių jie suteikia, galite sužinoti  susisiekę su mūsų specialistais.

Jei patiko šis straipsnis, siūlome prenumeruoti mūsų naujienlaiškį, kad reguliariai gautumėte naujausią informaciją ir išskirtinių BS/2 pasiūlymų.