„ProfIT“ laimėjo „Lietuvos geležinkelių“ viešųjų pirkimų konkursą

„Penkių kontinentų“ grupės įmonė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (PKKC), teikianti paslaugų kompleksą verslui „ProfIT“, laimėjo AB „Lietuvos geležinkeliai“ viešųjų pirkimų konkursą dėl telekomunikacinių medžiagų tiekimo.

„Džiaugiamės, kad strateginės reikšmės įstaigos, kurios pastaraisiais metais daug investuoja į naujas ir pažangias technologijas, pasirinko mus savo partneriais. Tai tik patvirtina, jog mūsų pasirinkta strategijos kryptis yra teisinga. Didžiuojamės, kad dirbame su tokiais klientais, kaip Lietuvos oro uostai, Kibernetinio saugumo ir telekomunikacijų tarnyba, o dabar bendradarbiausime ir su viena stambiausių šalies organizacijų – „Lietuvos geležinkeliais“, – sako PKKC direktorius Romas Rimgaila.

Įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausanti ITT bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras plėtoja paslaugų verslui koncepciją „ProfIT“, teikia visapusiškas IT paslaugas verslui, kurios apima infrastruktūros įrengimą ir administravimą, virtualių resursų nuomą, kompiuterinių darbo vietų priežiūrą, įrangos licencijavimą, verslo procesų optimizavimą ir serverių priežiūrą.

Įmonė daugiau nei dvidešimtmetį investuoja į nuosavo šviesolaidinio tinklo, kurį 1998 metais pirmoji pradėjo diegti Lietuvoje, projektavimą, kūrimą, plėtrą ir modernizavimą.

Užsakomąsias IT paslaugas „Penkių kontinentų“ grupės įmonės teikia ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Rytų Europos valstybėse, bendradarbiaudamos su pasaulinėmis bendrovėmis „Unisys“, HP, „Microsoft“, „Cisco Systems“.  Tarp „ProfIT“ klientų – valstybinės įstaigos, verslo įmonės, bankai. 

AB „Lietuvos geležinkeliai“ valdo geležinkelių infrastruktūrą, veža keleivius, teikia krovinių gabenimo paslaugas.