BS/2 pristatė naują bankomatų apsaugos sprendimo „ATMeye.iQ“ interneto svetainę

UAB „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2) pristatė naują programinio sprendimo „ATMeye.iQ“ interneto svetainę – atmeye.com. Joje bankinės įrangos ir mokėjimo terminalų priežiūros specialistai patogiai vienoje vietoje ras visą juos dominančią informaciją apie įrenginių apsaugos užtikrinimo ir jų veiklos optimizavimo problemas bei sprendimus.

Naujoji svetainė atspindi naują „ATMeye.iQ“ produkto plėtros etapą. Tai jau ne vien apsaugos sistema, bet ir viena svarbiausių valdymo priemonių, skirtų savitarnos įrenginių tinklo operatoriams, klientų aptarnavimo specialistams ir sistemų administratoriams. Būtent šiomis „ATMeye.iQ“ funkcijomis šiuo metu naudojasi 232 pasaulio bankai ir bankomatų paslaugų teikėjai 80-yje pasaulio šalių.

„Užtikrinti bankomatų saugumą – viena iš svarbiausių bankinio sektoriaus užduočių, kuri niekad nepraranda aktualumo. O mūsų sistemos paskirtis kur kas platesnė. Puikiai suprantame, kad automatizavus rutininius procesus, susijusius su bankomatų ir informacinių kioskų tinklo valdymu, galima gerokai sumažinti įrenginių atsiperkamumą, jų priežiūros išlaidas ir iš esmės padidinti klientų savitarnos kanalo efektyvumą“, – teigia BS/2 gen. direktoriaus pavaduotojas Tomas Augucevičius.

Rengdami naujosios interneto svetainės turinį BS/2 specialistai siekė pasidalyti ilgamete įvairių projektų, įgyvendintų skirtingose pasaulio šalyse, patirtimi. Svetainėje skelbiama naudinga informacija apie biometrijos technologijų taikymą bankininkystėje, kompleksinės savitarnos įrenginių stebėsenos užtikrinimą, priemones, padedančias stabdyti nuolat augantį įsilaužimų į bankomatus skaičių, ir savitarnos kanalų optimizavimą.

„ATMeye.iQ“ yra vienas iš BS/2 sukurtų „.iQ“ šeimos programinių sprendimų finansinėms įstaigoms ir mažmeninės prekybos įmonėms. Visi šie produktai – patikimų priemonių rinkinys, skirtas bankinės savitarnos infrastruktūrai automatizuoti ir plėsti.