Nauja „ProfIT“ interneto svetainė – daugiau galimybių verslui

„Penkių kontinentų komunikacijų centras“, valdantis užsakomųjų IT paslaugų (angl. outsourcing) kompleksą verslui iš vienų rankų „ProfIT“, savo verslo partneriams pristato atnaujintą jo interneto svetainę.

Naujoje svetainėje klientams dar patogiau ir paprasčiau susirasti informaciją apie dominančias paslaugas ir jas užsisakyti. Jutiminė vartotojo sąsaja padeda greičiau rasti visas reikiamas paslaugas ar užsisakyti visą IT paslaugų paketą.

„Mūsų atlikta analizė parodė daugeliui akivaizdų dalyką, kad didžiosios IT paslaugų bendrovės mieliau dirba su stambiais klientais. Tačiau Lietuvoje daugiau nei 80 proc. bendrovių yra mažos ir vidutinės. Taigi „ProfIT“ paslaugas orientavome būtent į tokias įmones. Žinoma, su daug smulkių bendrovių dirbti sudėtingiau, pirmiausia, joms reikia suteikti informacijos apie paslaugų naudą ir ją pagrįsti: kad duomenis saugiau laikyti ne savo kabinete stovinčiame kompiuteryje, o „debesyse“ ar specializuotame duomenų centre; kad paslaugas teiks patyrę specialistai, kuriuos mažoms įmonės samdytis kainuotų pernelyg didelius pinigus“, – dėsto UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorius R. Rimgaila.

Pasak R. Rimgailos, bendrovė planuoja plėsti „ProfIT“ paslaugas ir stiprinti IT specialistų komandą. Patyrusių IT specialistų šiuo metu Lietuvoje trūksta, todėl juos atrasti ir išlaikyti, ypač regionuose, yra sudėtinga. Tad protingiausia dalį procesų perduoti bendrovėms, kurios teikia tokias paslaugas ir turi kvalifikuotų darbuotojų.

„ProfIT“ teikia IT infrastruktūros įrengimo ir administravimo, kompiuterinių darbo vietų priežiūros paslaugas, debesų sprendimus, virtualių resursų nuomos, įrangos licencijavimo ir kitas klientų poreikius atitinkančias IT paslaugas, padedančias optimizuoti verslo procesus. Šiuo metu „ProfIT“ paslaugomis Lietuvoje naudojasi daugiau nei 1000 verslo bendrovių. Tarp bendrovės klientų yra ir stambių įmonių, pvz., Lietuvos oro uostai, „Lietuvos geležinkeliai“ ir kitos.