„ASHBURN International“ įtraukta į Europos mokėjimo sprendimų paslaugų teikėjų TOP 10

Tarptautinis bankinių technologijų žurnalas „Banking CIO Outlook“ įtraukė įmonių grupei „Penki kontinentai“ priklausančią bendrovę „ASHBURN International“, plėtojančią ir diegiančią mokėjimo kortelių skaitytuvų valdymo programinius sprendimus, į dešimties geriausių 2019-ųjų Europos mokėjimų sprendimų paslaugas teikiančių bendrovių sąrašą.

Garsus bankinio sektoriaus naujoves apžvelgiantis mėnesinis žurnalas „Banking CIO Outlook“,  leidžiamas Silicio slėnyje (JAV), turi per 60 tūkst. prenumeratorių. Dauguma jų – bankinio sektoriaus profesionalai, vidutinių ir didelių JAV bei Europos IT įmonių vadovai. „ASHBURN International“ buvo įvertinta už įgyvendinamus projektus Azerbaidžano, Sakartvelo, Uzbekistano bei kitose rinkose, kur minėtų šalių bankams ir duomenų apdorojimo centras bendrovė įdiegė el. kortelių skaitytuvų valdymo ir mokėjimo operacijų perdavimo užtikrinimo sprendimą „TransLink.iQ“.

„Šis tarptautinis įvertinimas skatina mus toliau aktyviai investuoti ir plėtoti „TransLink.iQ“, kuris jau užsirekomendavo mažiausiai 7-iose pasaulio rinkose, o netrukus įžengti ir į naujas. Smagu, kad mūsų veiklą pastebi tokie solidūs tarptautiniai leidiniai, kaip „Banking CIO Outlook“. Tai tik patvirtina, kad mūsų pasirinka strategija yra teisinga ir kryptinga“, – sako „ASHBURN International“ vykdantysis direktorius Žoržas Šarafanovičius.

Lapkričio mėnesio leidinyje daugiausia dėmesio buvo skiriama bankų technologijų poveikiui finansų pramonės plėtrai ir jų indėliui į pasaulio ekonomiką. „Banking CIO Outlook“ puslapiuose buvo pristatytos Europos IT įmonės: jų istorija, pasiekimai ir veiklos kelyje patirti sunkumai, verslo strategija, kuriami inovaciniai produktai bei paslaugos.

Bendrovės plėtojamas sprendimas „TransLink.iQ“ padeda išspręsti daugybę iššūkių, su kuriais susiduria verslininkai, valdantys platų el. kortelių skaitytuvų tinklą. Lanksti sistemos architektūra leidžia ją pritaikyti prie konkrečių klientų poreikių ir specifinės, jau veikiančios el. kortelių skaitytuvų infrastruktūros. Atnaujinant ar plečiant mokėjimo terminalų tinklą, „TransLink.iQ“ gali būti pritaikytas prie skirtingų gamintojų „Ingenico“, „Verifone“ ar „PAX“ įrenginių, tarptautinių ar vietinių mokėjimo sistemų kortelių. Programinis sprendimas išplečia standartinį el. kortelių skaitytuvų funkcionalumą, pvz. gali suteikti el. kortelių skaitytuvui fiskalinio kasos aparato funkciją.

Šiuo metu prie „ASHBURN International“  plėtojamos programinio sprendimo „TransLink.iQ“  yra prijungta daugiau nei 300 tūkst. el. kortelių skaitytuvų, kurie per mėnesį atlieka 100 mln. mokėjimo operacijų.

Ką apie „ASHBURN International“ rašo „Banking CIO Outlook“ galite pasiskaityti čia >>