Inovatyvių restoranų tinklas pasirinko „ProfIT“ paslaugas

Bendrovė „Inovatyvūs restoranai“, Vilniuje valdanti aštuonis restoranus ir planuojanti plėsti savo veiklą ne tik Lietuvoje, bet ir Rusijoje bei Lenkijoje, pasirinko UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centro“ teikiamas užsakomąsias „ProfIT“ paslaugas.

Prieš pasirenkant „ProfIT“ paslaugas, buvo svarstoma, kokiu būdu saugoti bendrus įmonės duomenis – įsigyjant savo serverį ar pasinaudojant debesų technologijomis. Įvertinus saugumą ir ekonomiškumą, nekilo dvejonių dėl antrojo varianto – virtualiojo serverio nuomos paslaugų.

Pagrindiniai išsikelti tikslai, kuriuos pavyko įgyvendinti – sukurti saugią bendrą įmonės duomenų bazę ir suteikti darbuotojams priėjimą prie jos iš bet kokios Lietuvos, taip pat ir užsienio vietos. Tai itin aktualu, atsižvelgiant į plėtros užsienyje planus. Virtualiu privačiu tinklu (VPN) šiuo metu savo duomenis darbuotojai gali pasiekti ne tik iš savo kompiuterių, bet ir mobiliųjų išmaniųjų įrenginių.

Maisto paslaugas teikiančiai įmonei ypač svarbu neprarasti duomenų, todėl kas naktį daromos atsarginės kopijos, kad esant poreikiui duomenis būtų galima skubiai atkurti. Dar vienas iš virtualaus serverio privalumų, kurį įvertino maisto paslaugas teikianti įmonė – galimybė nustatyti skirtingas darbuotojų prieigos prie duomenų teises.

2016 m. atidariusi pirmąjį restoraną „iLunch“, bendrovė „Inovatyvūs restoranai“ pabrėžia tai, jog siekia teikti šiuolaikiškas paslaugas ir įrodyti visuomenei, kad šiame itin dinamiškame pasaulyje papietauti taip pat galima patogiai, greitai ir sveikai. Šiuo metu Vilniuje veikia šeši „iLunch“ restoranai. Be jų įmonė dar valdo restoranus „Basilico“ ir „Skonis“ („Forum palace“ centre).

Įmonės tikslai ambicingi – metų pabaigoje planuojama atidaryti restoraną Kaune, artimiausių dvejų metų planuose – dar penki restoranai Vilniuje, o per penkerius metus tikimasi atidaryti per 50 restoranų Maskvoje ir tiek pat Varšuvoje.