Kovas – Klientų mėnuo!

Kovo 19-oji  paskelbta Tarptautine kliento diena. Šiemet ji minima 10-ąjį kartą. Ar žinote, kad šios šventės iniciatoriai – Lietuvos verslininkai? Būtent iš Lietuvos šventė paplito po visą pasaulį. Jos tikslas – parodyti dar didesnį dėmesį klientams, padėkoti jiems.

„Vertiname kiekvieną savo klientą, neišskiriant jo amžiaus, lyties, tautybės. Siekiame geriau pažinti savo klientų poreikius, todėl visada džiaugiamės sulaukdami atgalinio ryšio. Pageidavimai, pasiūlymai ir konstruktyvi kritika padeda mums judėti į priekį, gerinant teikiamų paslaugų kokybę, siūlant naujų“,– sako UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ direktorius Romas Rimgaila.

Norėdami padėkoti visiems, už tai, kad vertinate mūsų paslaugas, skelbiame kovo mėnesį Klientų mėnesiu!

Kovo 1–31 dienomis paskambinkite arba užsukite į „Penki“ klientų aptarnavimo skyrių (Kareivių g.2) ir gaukite YPATINGĄ asmeninį pasiūlymą interneto ir televizijos paslaugoms! Nepamirškite pasakyti ar įrašyti kodo – KLIENTŲ MĖNUO. Daugiau galite sužinoti čia.

Visą kovo mėnesį taip pat kviečiame lankytis „Penki“ socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje ir dalyvauti čia rengiamuose konkursuose. Mėginkite laimėti abonementus į sporto klubą, išmaniąsias apyrankes, gertuves ir kt.

Daugiau informacijos galite gauti tel. (8 5) 266 4555 internetas@penki.lt

Šviesolaidinio interneto tinklo „Penki“ ir išmaniosios televizijos paslaugos sostinės gyventojams teikiamos jau daugiau nei 20 metų. Be to, tarp mūsų klientų – ne tik Vilniaus gyventojai, bet ir ugdymo bei švietimo įstaigos, verslo įmonės, valstybinės organizacijos.