„Penkių kontinentų“ įmonių grupės komunikacija rūpinsis A. Zubriakovas

„Penkių kontinentų“ įmonių grupės komunikacijos vadovu nuo šiandien pradeda dirbti 38-erių Aleksandras Zubriakovas.

„Džiugu, kad mūsų komandą papildė dar vienas savo srities, ilgametę patirtį komunikacijoje turintis profesionalas. Aleksandro sukauptos žinios neabejotinai prisidės prie įmonių grupės sėkmės Lietuvoje ir užsienyje, padės sustiprinti jos pozicijas rinkoje“, – sako „Penkių kontinentų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Idrakas Dadašovas.    

„Komunikacijoje esu jau beveik 20 metų, iš jų – penkerius metus dirbau su viešuoju sektoriumi. Rūpinausi Vilniaus miesto mero ir savivaldybės, o pastaruoju metu - Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) viešaisiais ryšiais. Tad natūralu, kad atėjo laikas išbandyti naują sritį - korporatyvinę komunikaciją. Nors komunikavimo principai daugiau ar mažiau tie patys, su kolegomis juokaujame, kad mokysimės vieni iš kitų, o tobulėsim visi kartu. Esu dėkingas grupės vadovams už suteiktą galimybę tęsti savo profesinį kelią beveik 30 metų rinkos patirtį turinčioje įmonių grupėje“, – sako A. Zubriakovas. 

Kaip prioritetines savo veiklos sritis A. Zubriakovas įvardija darbdavio įvaizdžio komunikacijos tobulinimą, tiesioginę komunikaciją su įmonių grupės klientais bei įmonių grupės prekės ženklo komunikacijos stiprinimą.  

Viešųjų ryšių ir žurnalistikos profesionalas A. Zubriakovas komunikacijos ir informacijos bakalauro laipsnį įgijo 2006 metais Vilniaus universiteto Žurnalistikos institute. Prieš ateidamas dirbti į „Penkių kontinentų“ įmonių grupę, A. Zubriakovas buvo FNTT atstovas spaudai, dar anksčiau – Vilniaus mero R. Šimašiaus patarėjas viešiesiems ryšiams, TV3 televizijos naujienų tarnybos reporteris, bendradarbiavo su tarptautiniais žiniasklaidos projektais: Laisvosios Europos radiju ir BBC (British Broadcasting Corporation).

„Penki kontinentai“ – tarptautinė įmonių grupė, dirbanti bankinių technologijų ir mažmeninės prekybos, inovacinių atsiskaitymo sprendimų, šviesolaidinio interneto ir IPTV, užsakomųjų IT paslaugų srityse.

Pagrindinės grupės įmonės: „Penkių kontinentų bankinės technologijos“ (BS/2), „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ (prekių ženklai „Penki“ ir „ProfIT“), „ASHBURN International“. 

Įmonių grupės sukurtais specializuotais programiniais ir technologiniais sprendimais naudojasi tarptautiniai bankai, finansų įstaigos, mažmeninės prekybos ir verslo įmonės daugiau nei 80-yje pasaulio šalių. Grupė sėkmingai bendradarbiauja su pasaulinėmis įmonėmis: „Diebold Nixdorf“, „Ingenico“, „Cisco Systems“, „Unisys“, „Gemalto/Thales“, „Microsoft“, „Arris“ ir kt.

Kontaktai žiniasklaidai:

Aleksandras Zubriakovas, įmonių grupės „Penki kontinentai“ komunikacijos vadovas 

Mob. tel.: +370 677 73568

Aleksandras.Zubriakovas@5ci.lt