HD kokybės „Sport1“ prieinamas visiems „Penki“ TV žiūrovams

Džiaugiamės galėdami pranešti, kad nuo 2021 metų sausio pagrindiniame „Penki“ TV kanalų rinkinyje rasite lietuvišką sporto kanalą „Sport1“ nebe SD, o HD vaizdo raiškos kokybe.

„Atsižvelgdami į savo klientų prašymus, nuolat atnaujiname TV kanalų sąrašą. Kurį laiką HD kokybės „Sport1“ kanalas buvo prieinamas už papildomą kainą. Tačiau dabar visi „Penki“  žiūrovai gali mėgautis aukšta vaizdo kokybe ir ne kartą peržiūrėti pačias įspūdingiausias varžybų akimirkas“,‒ sako „Penki“ TV projektų vadovė Natalija Dmitrijeva.

Anot jos, šio kanalo, kaip ir daugybės kitų, transliacijų įrašai saugomi archyve dvi savaites, todėl svarbios varžybos neliks praleistos, jas galima peržiūrėti tinkamiausiu laiku, o ir mušamais įvarčiais stebėtis ne vieną kartą. „Penki“ žiūrovai jau spėjo įvertinti dar ne taip seniai atnaujintą TV archyvų įrašymo kokybę.

„Sport1“ programa sudaryta iš tiesioginių transliacijų, sporto naujienų ir kompetentingų komentarų. Visą parą veikiantis kanalas nukels sporto sirgalius į garsiausias pasaulio arenas ir stadionus.  

Į Lietuvą atėjus tikrai žiemai, padaugėjo „Sport1“ TV kanalu transliuojamų įvairių žiemos sporto šakų varžybų. Šio sporto gerbėjai tikrai neliks abejingi bobslėjaus ir skeletono pasaulio taurės varžyboms, slidinėjimo pasaulio taurės rungtynėms, Europos ir pasaulio greitojo čiuožimo čempionatui.

Kaip ir iki šiol, „Sport1“ daug dėmesio skirs Lietuvos sportininkams ir jų startams. Jau sausį ir vasarį bus galima stebėti Lietuvos rankinio taurės varžybas, Tarptautinę plaukimo lygą su Danu Rapšiu, Lengvosios atletikos kontinentinį turą su Andriumi Gudžiumi, Pasaulio penkiakovės taurės varžybas su olimpine čempione Laura Asadauskaite,  Ispanijos krepšinio lygą „Endesa“ su Šarūnu Jasikevičiumi, VTB Vieningąją krepšinio lygą su Mantu Kalniečiu ir kitais garsiausiais šalies krepšininkais.

Daug dėmesio šis kanalas skiria ir kovos sporto šakoms: nuo  „KOK Bushido“ iki vieno pajėgiausių pasaulyje „One Championship“ turnyro.

„ONE Championship“ kovos ‒ vienos iš pačių žiūrimiausių „Sport1“ programoje. Mišrūs kovos menai populiarūs jau ne vieną dešimtmetį, ir kasmet sutraukia prie televizoriaus ekrano vis daugiau žiūrovų. Sporto kanalo programoje rasite ir įspūdingiausių pernai metų turnyro akimirkų, ir kovų iš Singapūro tiesioginių transliacijų“, ‒ sako Natalija Dmitrijeva.

2021 m. per „Sport1“ žiūrovai tiesiogiai matys ir visas svarbiausias moterų teniso varžybas: WTA1000 ir WTA500 turnyrus su stipriausiomis pasaulio tenisininkėmis bei daugybę kitų tiesioginių sporto transliacijų.  

Beje, pagrindiniame „Penki“ TV rinkinyje rasite ir daugiau sporto kanalų, transliuojamų HD raiška: „Eurosport“ ir „Eurosport 2“, „Setanta Sports“ ir kt.

Malonaus žiūrėjimo ir įspūdingų pergalių! Iki pasimatymo prie TV ekranų!