„ASHBURN International“ ir „E21 PARTNERS“ sinergija

„Penkių kontinentų“ grupės įmonė „ASHBURN International“ pasirašė partnerystės sutartį su tarptautine grupe „E21 PARTNERS“.

Minėta organizacija kuria specializuotus bankinius sprendimus, elektroninės  sveikatos apsaugos sistemas ir teisines technologijas (angl. LegalTech). „E21 PARTNERS“ pagrindinė būstinė įsteigta Barselonoje (Ispanijoje), programinė įranga kuriama keletoje šalių, o įrenginių gamybos procesas vyksta Šendžene (Kinijoje). Įmonių grupėje dirba daugiau nei 300 profesionalių IT specialistų, turinčių vertingą aukštųjų technologijų projektų įgyvendinimo patirtį.

„Įmonių grupės „Penki kontinentai“ ir „E21 PARTNERS“ veiklos teritorija sutampa, todėl sinergiją atradome iš karto. Ne tik dirbame tose pačiose rinkose, bet ir mūsų verslo plėtros strategija nukreipta ta pačia linkme. Mūsų planuose  ‒ Europos Sąjunga, Afrika, Lotynų Amerika ir JAV. Šiems regionams planuojame pristatyti naują bendrą produktą“,‒ pasakoja „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius Žoržas Šarafanovičius.

„ASHBURN International“ ir „E21 PARTNERS“ drauge sukūrė inovacinį kompleksinį sprendimą, sudarytą iš „Android“ pagrindu veikiančio mokėjimo kortelių skaitytuvo, į jį įdiegtos programinės įrangos „Translink.iQ SmartPOS“ ir dviejų taikomųjų programų, iš kurių viena atlieka kasos aparato, kita ‒ fiskalizavimo funkcijas. 

Taigi vienas mokėjimo kortelių skaitytuvas su minėta programine įranga gali atlikti iš karto trijų įrenginių funkcijas: kortelių skaitytuvo, kasos aparato ir fiskalinio modulio.

Kaip teigia „ASHBURN International“ vykdomasis direktorius, „TransLink.iQ“ sistemos lankstumas ir funkcionalumas sudaro galimybę ją integruoti su įvairiomis programomis. Dėl lanksčios architektūros sprendimą galima papildyti naujomis funkcijomis pagal individualius kiekvieno kliento poreikius. Produktas ir toliau nuolat tobulinamas. Kasos, mokėjimo ir fiskalizavimo programos pritaikomos atsižvelgiant į kiekvienos valstybės reglamentuojamus reikalavimus.

„Džiaugiamės bendradarbiaudami su „ASHBURN International“, kuri yra atsiskaitymų mokėjimo kortelių skaitytuvais ekspertė. Kurdami naujo tipo atsiskaitymo įrenginį, ieškojome partnerio, kuris galėtų įgyvendinti atsiskaitymo funkciją  pasauliniu mastu. Mūsų pasirinkimą lėmė „ASHBURN International“ profesionalumas ir kompetencija. „TransLink.iQ“ sistema suteikia galimybę greitai įžengti į naujas rinkas ir įtraukti naujų mokėjimo paslaugų teikėjų“, ‒ teigia  „E21 PARTNERS“ direktorius ir steigėjas Pavel Vološin.

Anot jo, naujo kompleksinio sprendimo nauda akivaizdi visiems rinkos dalyviams. Prekybos organizacijoms jis padės sumažinti išlaidas, nes tereikės įsigyti vieną įrenginį užuot pirkus tris. Atsiskaitymo paslaugas teikiantys bankai galės išplėsti savo siūlomų paslaugų pasirinkimą. Įrenginys, atliekantis el. fiskalizavimo funkciją, valstybinėms įstaigoms padės rinkti informaciją apie parduotas prekes ir įgyvendinti mokesčių kontrolę. Galiausiai, mokėtojai gaus patogią atsiskaitymo priemonę, priimančią atsiskaitymą ir grynaisiais pinigais, ir banko kortele.

„Tokio tipo projektą jau sėkmingai įgyvendinome Azerbaidžane, Sakartvele ir Uzbekistane. Tikimės, kad jis sulauks didelės paklausos visose rinkose. Kiekvienam klientui siūlome individualų sprendimą, atsižvelgdami ne tik į lokalizaciją, bet ir į kitokius subtilumus. Kompleksinis produktas  gali būti parduodamas taip pat pagal įvairius modelius, kurių specifika aptariama atsižvelgiant į susidomėjusios organizacijos poreikius“, ‒ patikslina  „ASHBURN International“ Verslo plėtros departamento vadovas Kristijonas Dunauskas.