PENKI ir FLEXI TV stabdo kai kurių kanalų retransliaciją (63)

Lietuvos radijo ir televizijos komisija ir „Penki TV“ stabdo šešių šešių rusų kalbos TV kanalų veiklą. skaityti »

Nauja „Penki TV“ paslauga – filmų nuoma (5)

„Penki TV“ kviečia ilgus rudens vakarus leisti bežiūrint gerus filmus. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“ baigė 6-ąjį sezoną ir kviečia vasarą praleisti su knyga (1)

Jau 6 metus gyvuojanti laida „Knygos per „Penki TV“ mėgstantiems skaityti tapo savotišku kelrodžiu po literatūrinius reiškinius. skaityti »

Vasaros sezonu „Penki TV“ eteryje – laida „Vasaros ritmu“

Nuo birželio pradžios „Penki TV“ rengs aktualius reportažus ne tik iš vasarojančios sostinės, bet ir kitų Lietuvos vietovių. skaityti »

„IT+“ vasarą pasitinka su nauju laidos vedėju Luku

Laidą apie technologijas „IT+“ nuo šiol ves ne tik nuolatinė laidos vedėja Elita Citovičiūtė, bet ir naujas vedėjas Lukas Keraitis, jau kuris laikas dirbantis šios laidos prodiuseriu. skaityti »

Stebėkite A. Kuzmickaitės 2017/2018 metų kolekcijos pristatymą

Garsi Lietuvos dizainerė Agnė Kuzmickaitė jau penktus metus iš eilės pavasarį pristato savo naujausių darbų kolekciją. skaityti »

Vilniaus gatvėse praūžė 13-asis „Danske Bank Vilniaus maratonas“

Š. m. rugsėjo 11 dieną nuo pat ankstyvo ryto aktyvaus gyvenimo būdo entuziastai būriavosi Katedros aikštėje. Čia vyko 13-asis „Danske Bank Vilniaus maratonas“, tapęs tikra švente visam miestui. skaityti »

Zarasuose vasara pasibaigs F2 formulės pasaulio čempionatu

Paskutinį vasaros savaitgalį, rugpjūčio 27–28 dienomis, Zaraso ežere vyks F2 klasės motorlaivių pasaulio čempionatas (penktasis čempionato etapas). Renginį bus galima stebėti ir internetu svetainėje www.scena.lt. skaityti »

„Galapagai 2016“ šėls ir internete

Š. m. liepos 29–30 dienomis Zaraso ežero saloje šėls muzikos ir aktyvių pramogų festivalis „Galapagai 2016“. Gyvai muzikai ir audringam laisvalaikiui neabejingus melomanus festivalio organizatoriai kvies ir stebėti tiesioginę transliaciją internetu. skaityti »

Sostinėje vykusiame Moterų bėgime – ir „Skynet“ komanda

Šiltą vasaros savaitgalį Vilniaus Vingio parke šurmuliavo moterys – čia vyko jau ketvirtą kartą organizuojamas Moterų bėgimas. skaityti »