„Microsoft“ įvertino įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistų kompetenciją

Didžiausia programinės įrangos gamintoja „Microsoft“ jau dvyliktus metus iš eilės patvirtino įmonių grupės „Penki kontinentai“ auksinio partnerio statusą (angl. Microsoft Gold Certified Partner). skaityti »

Azerbaidžano bankas Lietuvoje domėjosi nestandartiniais mokėjimo terminalų taikymo būdais

Įmonių grupėje „Penki kontinentai“ su atsakomuoju vizitu apsilankę Azerbaidžano banko „Pasha bank“ atstovai domėjosi netipiškais mokėjimo terminalų sprendimais. skaityti »

Lietuvos bendrovė prisideda prie mokėjimo paslaugų plėtros Turkmėnistane

Artėjant Azijos uždarųjų patalpų žaidynėms, Lietuvos bendrovė „ASHBURN International“ prisideda prie Turkmėnistano bankinio sektoriaus plėtros. skaityti »

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ 25-metis: koja kojon su naujausiomis technologijomis ir inovacijomis

Įmonių grupės „Penki kontinentai“ istorija prasidėjo 1992 m. sausio 10 d., kai buvo įkurta UAB „Penki kontinentai“. skaityti »

Apdovanoti konkurso „Žydintis Vilnius 2016“ nugalėtojai

Vilniaus miesto savivaldybės konkurso „Žydintis Vilnius 2016“ rengėjai paskelbė ir apdovanojo nugalėtojus – gražiausiai savo teritoriją prižiūrinčius ir puoselėjančius sostinės gyventojus, visuomenines ir komercines organizacijas. skaityti »

„Dovanok šilumą“ organizatoriai dovanoja koncertą

Gruodžio 1 d. akcijos „Dovanok šilumą“ organizatoriai kviečia visus vilniečius ir svečius atvykti į koncertą, kurio metu bus siekiama ilgiausio šaliko rekordo. skaityti »

Vilniuje apsilankiusi Baltarusijos delegacija domėjosi loftų projektais

Š. m. lapkričio 17 dieną Vilniuje viešėjo Minsko vykdomojo komiteto ir AB „Gorizont“ delegacija, vadovaujama Minsko vicemero Viktoro Laptevo ir nepaprastojo bei įgaliotojo Baltarusijos ambasadoriaus Lietuvoje Aleksandro Korolio. skaityti »

Dovanokime šilumą namų ieškantiems gyvūnams

Gyvūnų globos namuose „Lesė“ gyvenantys 8 šunys ir 9 katinai laukia šeimininkų. skaityti »

Parodoje „Išmani Lietuva 2016“ – finansinių paslaugų kanalų įvairovė

Š. m. lapkričio 4–5 dienomis Vilniuje vyko modernių technologijų paroda-konferencija „Išmani Lietuva 2016“. Drauge su pažangiausiomis Lietuvoje dirbančiomis kompanijomis renginyje dalyvavo ir įmonių grupė „Penki kontinentai“, akcentavusi ir pristačiusi lankytojams finansinių paslaugų kanalų įvairovę. skaityti »

Vilniuje vyks modernių technologijų paroda „Išmani Lietuva 2016“

Įvairūs išmanūs produktai ir paslaugos vis aktyviau veržiasi tiek į verslą, tiek į kasdienį gyvenimą. Pamatyti, patirti, išbandyti ir įsigyti jų kviečia paroda-konferencija „Išmani Lietuva 2016“. Ji vyks š. m. lapkričio 4–5 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ 5-oje parodų salėje. skaityti »