Išgėrei per daug – negalėsi pasinaudoti mokėjimo kortelėmis

Sukurta mobilioji programėlė „DrnkPay“, padėsianti kovoti su priklausomybe nuo alkoholio. skaityti »

„Mastercard“ keičia logotipą

Tarptautinė mokėjimo sistemų bendrovė „Mastercard“ po 20 metų pakeitė savo logotipą. skaityti »

Prekybininkai turi galimybę pagerinti mokėjimo kortelių priėmimo sąlygas

Šalies prekybos ir paslaugų įmonių atstovai supažindinti su naujomis galimybėmis, kurių atsirado dėl palankesnės teisinės aplinkos. Susitikimo pateikta informacija ir apie bekontaktes mokėjimo korteles, kurios mūsų rinkoje atsiras dar šiais metais. skaityti »

SEB bankas: mokėjimo korteles dažniausiai naudoja vilniečiai

SEB banko duomenimis, dažniausiai mokėjimo kortele linkę atsiskaityti didmiesčių (įskaitant ir jų rajonus), ypač Vilniaus, ir kai kurių šalies kurortų gyventojai, o gryniesiems pinigams pirmenybę daugiausiai teikia Jonavos ir Tauragės bei jų rajonų gyventojai. skaityti »

Koks atsiskaitymo būdas gali padėti sutaupyti laiko apsiperkant

Specialistai teigia, kad lietuviai, netgi lyginant su kaimynais latviais, vis dar dažnai linkę pasiimti pinigų iš kortelės sąskaitos ir mokėti už pirkinius grynaisiais pinigais. Tiesa, situacija pamažu kinta – atsiskaitymų kortelėmis skaičius kasmet didėja po 16–17 procentų. skaityti »

Mokėjimo ir identifikacijos kortelių paroda CARTES keičia pavadinimą į TRUSTECH

Lapkričio 17-19 dienomis Paryžiuje organizuojama tarptautinė mokėjimo kortelių ir identifikacijos paroda TRUSTECH. skaityti »

Patarimai įmonėms: kaip įmokėti į sąskaitą grynuosius pinigus arba juos išgryninti

Tarp laiko ir pinigų tikrai galime dėti lygybės ženklą – tą pasakys kiekvienas įmonės vadovas. Pateikiame trumpą atmintinę, kuri padės apsispręsti, kaip pigiausia ir greičiausia įmokėti grynuosius pinigus į įmonės sąskaitą arba pasiimti grynųjų pinigų. skaityti »

Pagerės mokėjimo kortelių priėmimo sąlygos

Per artimiausius metus mažmeninės prekybos įmonės gali tikėtis mažesnių mokėjimo kortelių aptarnavimo mokesčių, didesnio taikomų įkainių skaidrumo ir galimybės pasirinkti, kokias mokėjimo korteles priimti. skaityti »

Mokėjimo kortelėmis atsiskaitoma du kartus dažniau negu grynaisiais pinigais

SEB banko duomenimis, pirmą šių metų ketvirtį viena mokėjimo kortele prekybos ir paslaugų vietose vidutiniškai buvo atsiskaitoma 25 kartus. skaityti »

Verslininkai vis dažniau siekia užtikrinti galimybę atsiskaityti mokėjimo kortele

Lietuvoje sparčiai daugėja vietų, kur galima atsiskaityti mokėjimo kortele. skaityti »