„Skynet“ komanda „Europos dviračių iššūkyje“ įmonių kategorijoje iškovojo 3 vietą

Gegužės mėnesį Europos miestuose tradiciškai buvo skatinama jungtis prie tarptautinės iniciatyvos „Europos dviračių iššūkis 2017“ ir kuo daugiau važinėti dviračiais. skaityti »

Kartu mes galime daugiau – padėkime keturkojams draugams

„Jei gerus darbus darysime tyliai, neperduosime „gerumo estafetės“ – juk gėris užkrečiamas!“, – tokią mintį puoselėdama socialiai atsakinga šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda rengia gerumo akciją, kurios tikslas – prisidėti prie likimo nuskriaustų keturkojų. skaityti »

„Knygos per „Penki TV“ baigė 6-ąjį sezoną ir kviečia vasarą praleisti su knyga (1)

Jau 6 metus gyvuojanti laida „Knygos per „Penki TV“ mėgstantiems skaityti tapo savotišku kelrodžiu po literatūrinius reiškinius. skaityti »

Spartusis šviesolaidinis internetas į namus ateis greičiau nei vasaros šiluma

Užsisakę itin didelės spartos (1 Gb/s) „Skynet“ internetą, juo galėsite naudotis jau kitą darbo dieną! skaityti »

Įvertinti jaunieji Lietuvos ateities vizijos kūrėjai

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, įteikė vieną iš stipendijų konkurso „Ateities vizija“ laimėtojams. skaityti »

Plytinės kartodromui 50: šeimų turnyras su „Skynet“

Vilniaus Plytinės kartodromas atšventė 50-ąjį gimtadienį. Gegužės 7 d. vidurdienį vyko gimtadienio šventė, kurios metu buvo surengtas šeimų turnyras su „Skynet“. skaityti »

Priimkime dviračių iššūkį ir siekime rekordo drauge!

Šių metų gegužės mėnesį Europoje jau penktą kartą organizuojama tarptautinė iniciatyva „Europos dviračių iššūkis“. Joje dalyvauja ir „Skynet“ komanda. skaityti »

„TV8“ jau galima žiūrėti ir kompiuterio ekrane

Išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovai savo kompiuterio ekrane (WEB TV) jau gali matyti ir TV kanalą „TV8“. skaityti »

TV kanalas „Lrytas TV“ – HD formatu

Nuo balandžio mėnesio išmaniosios „Skynet“ televizijos žiūrovai TV kanalą „Lrytas TV“ gali matyti didelės raiškos (HD) formatu. skaityti »

Užsisakę „Skynet“, išmaniąja TV iki vasaros pabaigos naudosis nemokamai

Šviesolaidinio tinklo „Skynet“ komanda paruošė neįtikėtiną pasiūlymą, kurio tikslas – ne tik auginti savo klientų bendruomenę, bet ir supažindinti sostinės gyventojus su išmaniosios „Skynet“ televizijos privalumais. skaityti »