Dirbtinis intelektas pirmą kartą nugalėjo Go čempioną

Nauja „Google“ sukurta dirbtinio intelekto sistema „AlphaGo“ nugalėjo Europos Go žaidimo čempioną 5:0. skaityti »

„Google“ išmokys telefonus „matyti“ žmones

„Google“ bendradarbiaus su bendrove „Movidius“ dėl naujoviškų lustų „Android“ išmaniesiems telefonams kūrimo. Specializuoti procesoriai padės įrenginiams suprasti, kas vaizduojama nuotraukose ir vaizdo įrašuose. skaityti »

„Google“ paieška 2015: kas rūpėjo lietuviams

Kompanija „Google“ paskelbė kasmetinius 15-uosius metinius paieškų ir vaizdo klipų peržiūrų svetainėje „Youtube“ rezultatus – žvilgsnį į 2015-uosius viso pasaulio internautų akimis. Tai unikali pagrindinių metų įvykių ir karščiausių tendencijų perspektyva, į kurią įtrauktos ir Lietuvoje atliktos paieškos. skaityti »

„Apple“, „Alphabet“ ir „Microsoft“ – didžiausios pasaulio bendrovės

„The Wall Street Journal“ duomenimis, „Apple“ vis dar tebėra turtingiausia pasaulio įmonė, nepaisant to, kad per metus jos turtas nukrito. skaityti »

„Google“ įsigijo 26 simbolių domeną

„Google“, rinkdama savo kompanijai „Alphabet“ domeno vardą, parinko tris pirmąsias ir tris paskutiniąsias abėcėlės raides – abc.xyz. Tačiau neseniai įsigijo ir domeną abcdefghijklmnopqrstuvwxyz.com. skaityti »

Pirkėjai bus „gaudomi“ per „YouTube“

„Google“ pristatė galimybę per „YouTube“ rodomą reklamą tiesiogiai įsigyti reklamuojamą prekę. skaityti »

„Google“ ir „Samsung“ diegia el. raktų projektą

Bendrovės „Google“ ir „Samsung“ vienos iš pirmųjų pasiūlė skaitmenines mobiliąsias pinigines su el. raktais, suderinamas su „MasterCard“ programa „Digital Enablement Express“. skaityti »

Tarptautinėje „Google“ mokslo mugėje – jaunoji tyrėja iš Lietuvos

16-metė vilnietė Laura Steponavičiūtė pirmą kartą šalies istorijoje pateko į „Google“ rengiamos mokslo mugės („Google Science Fair“) finalą. Finale, vyksiančiame rugsėjo 21–22 dienomis Kalifornijoje, varžysis 20 jaunųjų mokslininkų iš viso pasaulio. skaityti »

„Google“ kovos už tobulus kelius

„Google“ užpatentavo technologiją, kuri patobulins kelių žemėlapius, nurodydama kelių būklę. skaityti »

Bendrovė „Google“ nusprendė keisti logotipą

Rugsėjo 1-ąją informacijų technologijų bendrovė „Google“ paskelbė keičianti savo logotipą. Pastarąjį kartą savo logotipą kompanija atnaujino 2013 m. skaityti »