Parduotuvėse „Zara“ – apsipirkimas planšetiniais kompiuteriais

Vieno populiariausių prekių ženklų Europoje „Zara“ kūrėjai savo parduotuvių lankytojams pasiūlė prie interneto prijungtų planšetinių kompiuterių „iPad“, palengvinančių pirkimo procesus. skaityti »

Kaip planšetę padaryti saugią vaikams?

Vis daugiau vaikų ir paauglių per Kalėdų ir Naujųjų metų šventes svajoja apie vieną ar kitą įrenginį. Tačiau tėvai atžalai pirkdami išmanųjį telefoną, planšetę ar nešiojamąjį kompiuterį privalo atminti, kad nekontroliuojami vaikai su įvairiais įrenginiais rankose ateityje gali sukelti nemažai problemų. skaityti »

Vienos populiariausių kalėdinių dovanų – telefonas arba planšetinis kompiuteris

Daugeliui žmonių naujas telefonas ar planšetinis kompiuteris – viena labiausiai laukiamų Kalėdinių dovanų. Rinkos tyrimų duomenimis šiemet apie 30 tūkst. gyventojų nudžiugs po Kalėdų eglute radę naują įrenginį, o šioms dovanoms bus išleista ne mažiau nei 23 milijonai litų. skaityti »

Skaičiai, kuriais „Apple“ gali didžiuotis

Kompanija „Apple“ paviešino įdomios statistikos apie mobiliąją operacinę sistemą „iOS 7“, muzikos transliavimo internetu paslaugą „iTunes Radio“, didžiausią mobiliųjų programėlių parduotuvę pasaulyje „App Store“ ir planšetinį kompiuterį „iPad“. skaityti »

„Apple“ naujuosius „iPad“ planuoja pristatyti spalio 22 dieną

Kompanija „Apple“ spalio 22-ą dieną, antradienį, ketina surengti žiniasklaidos atstovams skirtą renginį, kuriame turėtų pristatyti naujus planšetinius kompiuterius „iPad“, „OS X Mavericks“ bei „Mac Pro“ naujoves, praneša „The Wall Street Journal“ tinklaraštis „AllThingsD“. skaityti »

„Opera“ sukūrė naršyklę, skirtą „iPad“

Rinkoje pasirodė naršyklė „Opera Coast“, sukurta specialiai „iPad“ įrenginiams. skaityti »

Naujasis „iPad“ bus panašus į „iPad mini“

Kitos kartos planšetinis kompiuteris „iPad“ savo dizainu bus panašus į dabartinį, sumažintos planšetės versiją „iPad mini“, praneša „The Wall Street Journal“. Tai reiškia, jog naujasis „iPad“ bus aptakesnis ir plonesniu korpusu. skaityti »

JAV atšaukė senų „iPhone“ ir „iPad“ pardavimo draudimą

JAV tarptautinės prekybos komisija prieš mėnesį uždraudė prekiauti senais „Apple“ gaminiais. skaityti »

„Apple“ praranda savo pozicijas planšetinių kompiuterių rinkoje

Naujausi rinkos tyrimų duomenys skelbia, jog 53 proc. planšetinių kompiuterių vartotojų naudojasi „Android“ programine įranga. O per paskutinį pusmetį „iPad” ir „Mini iPad” pardavimai smuko 14 proc. skaityti »

Amerikiečių mokiniams – planšetės „iPad“

Iki kitų metų pabaigos kompanija „Apple“ planuoja amerikiečių mokiniams iš Los Andželo perduoti 640 tūkst. planšečių „iPad“ su įdiegtomis įvairiomis lavinamosiomis programėlėmis. skaityti »