„Google“ palankesnė mobiliesiems telefonams

Nuo šiol „Google“ atsižvelgs į tai, kiek interneto svetainė pritaikyta stebėti per planšetinį kompiuterį ir mobilųjį telefoną. skaityti »

„Google“ siekia apsaugoti vaikus

Kompanija „Google“ stojo į kovą su vaikų išnaudojimu. Šią savaitę išplatintame pranešime spaudai skelbiama, jog ruošiamasis paleisti naują paieškos rezultatų filtravimo sistemą, kuri identifikuos neleistino turinio informaciją. skaityti »

„Google“ pristatė paieškos sistemą pagal paveikslėlius

Paieškos sistemos kūrėjai ruošiasi artimiausiomis dienomis atnaujinti paieškos pagal paveikslėlius funkciją. skaityti »

„Facebook“ pristatė paieškos pagal turinį sistemą

Socialinis tinklas „Facebook“ gruodžio 15-osios vakarą pristatė paieškos sistemą „Graph search“. Ši funkcija leidžia vartotojams ieškoti bet kokio turinio, kuriuo dalijosi jo draugai. skaityti »

„Google“ nori tapti vieninteliu informacijos šaltiniu

Kompanijos „Google“ specialistai išsikėlė ambicingą užduotį – savo paieškos sistemą paversti „globaliu visiems pasiekiamu informacijos šaltiniu“, netgi nuspėjančiu auditorijos poreikius. skaityti »

„Google“ paieškos programoje atsirado į „Siri“ panašus pagalbininkas

Kompanija „Google“ pasiūlė valdymo balsu priemonę, skirtą paieškos programai operacinėje sistemoje „Apple iOS“. skaityti »

„Yahoo!“ išleido naršyklę „iPhone“ ir „iPad“

Bendrovė „Yahoo!“ išleidžia naršyklės ir paieškos sistemos hibridą „Axis“, kuris veikia ir kompiuteryje, ir išmaniajame telefone, ir planšetėje. skaityti »

„Google“ kuria enciklopedinę paieškos sistemą

Bendrovės „Google“ paieška pradės rodyti informacijos santrauką apie vartotojo ieškomą objektą. skaityti »

„Bing“ paieškos sistema tapo panaši į „Google“

„Microsoft“ nusprendus kuo labiau supaprastinti savo paieškos sistemą „Bing“, pastarosios dizainas tapo itin panašus į konkurentės „Google“ išvaizdą. skaityti »

Kompanija „Google“ pristatė 50 paieškos sistemos naujovių

Interneto kompanija „Google“ kovą įdiegė 50 programinių naujovių, kurios turėtų pagerinti „Google“ paieškos sistemą ir rezultatų atvaizdavimo kokybę. skaityti »