„Google“ išmokys telefonus „matyti“ žmones

„Google“ bendradarbiaus su bendrove „Movidius“ dėl naujoviškų lustų „Android“ išmaniesiems telefonams kūrimo. Specializuoti procesoriai padės įrenginiams suprasti, kas vaizduojama nuotraukose ir vaizdo įrašuose. skaityti »

Kokias programėles būtina atsiųsti prieš išvykstant į kelionę?

Sakoma, kelionėje tikrą draugą pažinsi. Ar tik nebus taip, kad mūsų dienomis kelionėse patikimiausiu draugu tampa išmanusis telefonas? skaityti »

Kada virtualusis asistentas „Cortana“ pradės veikti „Android“ įrenginiuose?

Neseniai JAV programinę ir techninę įrangą gaminanti bendrovė „Microsoft“ pranešė, kad virtualus asmeninis balso asistentas „Cortana“ veiks įrenginiuose su operacinėmis sistemomis „Android“ ir „iOS“. skaityti »

Ką per metus pavyko pasiekti naujajam „Microsoft“ direktoriui?

Jau metus „Microsoft“ įmonei vadovauja Satja Nadella. Per šį laiką jis atleido 18 tūkst. darbuotojų, atsikratė senos „Windows RT“ ir išleido naują „Windows 10“. skaityti »

„Microsoft“ išleido „Android“ sistemai skirtas programas „World“, „Exel“ ir „Power Point“

Kompanija „Microsoft“ internetinėje parduotuvėje „Google Play“ pateikė pirmines populiarių biuro programų „Word“, „Excel“ ir „Power Point“ sistemai „Android“ versijas skaityti »

2014 metais sumažėjo „Android“ įrenginių pardavimo apimtys

Ką tik pasibaigusiais 2014 metais ženkliai sumažėjo mobiliosios operacinės sistemos „Android“ įrenginių pardavimo apimtys. skaityti »

„Microsoft“ stabdo „Android“ telefonų gamybą

Kompanijos „Microsoft“ mobiliųjų įrenginių padalinio vadovas Stephenas Elopas (Stephen Elop) pranešė, kad „Microsoft“ stabdo išmaniųjų telefonų su „Android“ operacine sistema gamybą. skaityti »

Pirmą kartą Lietuvoje: „Nextury Ventures“ meta 100 tūkst. litų iššūkį „Android“ programuotojams

Rizikos kapitalo fondas „Nextury Ventures“ organizuoja programavimo konkursą „Nextury Challenge“. skaityti »

„KitKat“ užima 1,1 proc. „Android“ rinkos

Kompanija „Google“ paskelbė lapkričio mėnesio operacinės sistemos „Android“ statistiką ir neseniai pristatytas atnaujinimas „KitKat“ spėjo užimti 1,1 proc. rinkos. skaityti »

Išmanieji telefonai atskleidžia PIN kodo kombinaciją

Ar kada nors įsivaizdavote, kad Jūsų išmanusis telefonas gali atskleisti visas Jūsų paslaptis? Kembridžo universiteto mokslininkų sukurtas programinės įrangos paketas tinka visiems „Android“ programinę įrangą turintiems įrenginiams. Nuo šiol PIN kodas gali būti atpažintas naudojantis mikrofonu ir telefonine įmontuota fotokamera. skaityti »