NVIDIA pristatė „Tegra K1“ procesorių

Tai jau tampa tradicija, kuomet NVIDIA atvyksta į kasmetinę CES parodą ir pristato naujos kartos procesorių, skirtą išmaniesiems įrenginiams. skaityti »

„Apple“ ketina pati gaminti procesorius

Kompanija „Apple“ įsigijo procesorių gamyklą ir pati ketina juos gaminti. skaityti »

Teigiama, jog AMD pristatys net 5.0 GHz dažniu besidarbuojantį „FX“ serijos procesorių

Asmeninių kompiuterių įranga besidomintys technologijų mėgėjai veikiausiai žinos, kad sparčiausias šiuo metu rinkoje siūlomas AMD procesorius yra „FX–8350”. Jis priklauso „Vishera“ grupei, o jį sudaro aštuoni „Piledriver“ branduoliai. Visgi AMD ruošia naujieną. skaityti »

„Samsung“ anonsavo aštuonių branduolių „Exynos“ procesorių

Iš „CES 2013” parodos sulaukiame vis įdomesnių naujienų. Šį kartą Pietų Korėjos elektronikos milžinė „Samsung“ pranešė, kad šiais metais pristatys aštuonių branduolių „Exynos 5“ serijos procesorių, kuris bus pritaikytas mobiliesiems įrenginiams. Tačiau tai nėra įprastas lustas. skaityti »

„Intel“ siekia kurti procesorius „Apple“

„Intel“ pasiryžusi užkariauti išmaniųjų telefonų rinką viena moderniausių pasaulyje gamyklų ir tūkstančiais specialistų skaityti »

„Intel“: nešiojamieji ir planšetiniai kompiuteriai išnyks per artimiausią dešimtmetį

Nešiojamieji ir planšetiniai kompiuteriai tokie, kokius mes įsivaizduojame šiandien, išnyks per artimiausią dešimtmetį. skaityti »

Apie 50 proc. nešiojamųjų kompiuterių 2015 m. bus su keturių branduolių CPU

Rinkos tyrimų bendrovės atstovai mano, jog nešiojamieji kompiuteriai su keturių branduolių centriniais procesoriais šiais 2015 m. žymiai didesnis – 49 proc. skaityti »

LG išmanusis telefonas „Optimus Net“

Kompanija LG žada „atskubėt į pagalbą“ su „Optimus Net“ modeliu. skaityti »

Sausį pasirodys „Windows 8“?

Kompanija "Microsoft" pristatys „Windows 8“ operacinę sistemą. skaityti »

„Nokia“ išmanusis telefonas turės „Qualcomm“ procesorių

Mobiliuosius telefonus gaminanti kompanija „Nokia“ pranešė, jog nusprendė savo naujuose išmaniuosiuose telefonuose su operacine sistema „Windows Phone 7“ naudoti gerai telekomunikacijų rinkoje žinomos įmonės „Qualcomm“ lustus. skaityti »