Ekonomikos forume aptariamos Lietuvos ir Baltarusijos bendradarbiavimo aktualijos

Birželio 8 dieną Marijampolėje prasidėję 11-asis Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas įsibėgėjo. Į Sūduvos sostinę atvyko per šimtą Lietuvos ir Baltarusijos verslo įmonių bei asociacijų atstovų, kaimyninės šalies ūkio, ekonomikos, susisiekimo, žemės ūkio ministrai bei viceministrai, Laisvųjų ekonominių zonų atstovai. skaityti »

Marijampolėje prasideda XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas

Š. m. birželio 8–10 dienomis Marijampolėje vyksta Lietuvos pramonininkų konfederacijos (LPK) su partneriais Baltarusijoje organizuojamas XI Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forumas. skaityti »

Lietuvos-Baltarusijos ekonomikos forume patirtimi dalysis finansų ir pramonės ekspertai

Marijampolėje vyksiantį XI Lietuvos-Baltarusijos ekonominis forumą birželio 9 d. bus galima stebėti ir per internetą. skaityti »

Akademinę bendruomenę įkvėps „TEDxMRU“

Gegužės 28 dieną Vilniuje, Mykolo Romerio universitete (MRU), šurmuliuos „TEDxMRU“. Tai TED formato universitetinis renginys, skirtas studentams, dėstytojams ir visai akademinei bendruomenei. skaityti »

Katedros aikštėje – „We Run Vilnius“ startas ir finišas

Gegužės 24 d. Vilniaus centre vyksiančio bėgimo „We Run Vilnius“ startą ir finišą bus galima stebėti ne tik minioje, bet ir per internetą. skaityti »

„Baltic Cyber Security Forum 2015“ – tiesiogiai iš Vilniaus ir Rygos

Gegužės 26 dieną Vilniuje, parodų centre „Litexpo“, vyks didžiausias Baltijos šalyse IT saugumui skirtas renginys „Baltic Cyber Security Forum 2015“. skaityti »

Tarptautinėje konferencijoje Vilniuje – diskusijos apie Rytų Partnerystės politikos perspektyvas

Gegužės 8 dieną Vilniuje, Valdovų rūmų Didžiojoje Renesansinėje menėje (Katedros a. 4), vyks tarptautinė konferencija „Rytų partnerystės ateitis: sustoti ar pasiekti proveržį?“. skaityti »

Dailininkas Vytautas Dubauskas kviečia į „Tiesioginę transliaciją“

Garsus Lietuvos ekspresionistas Vytautas Dubauskas Vilniuje atidarė personalinę parodą „Tiesioginė transliacija“. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: III dalis, renginiui pasibaigus

Ilgai planuotas renginys pasibaigė. Manote, kad tai jau viskas? Jokiu būdu! Būtina garsiai visiems paskelbti, koks jis buvo nuostabus, ypač jei planuojate tokį patį renginį organizuoti ir kitais metais. Tai padaryti jums padės „Penki TV“ studijos komanda. skaityti »

Praneškite apie savo renginį visam pasauliui: II dalis, vykstant renginiui

Ilgai ir kruopščiai planuotas renginys prasideda. Tačiau jūsų darbai nesustoja: turite prižiūrėti, kad viskas vyktų sklandžiai ir laiku. Renginio reklamos reikalai taip pat dar nesibaigė. skaityti »