Išmanusis laikrodis „Moto 360“ – rinkoje jau liepą

Nors kompanija „Motorola“ oficialiai neskelbia informacijos apie išmanųjį laikrodį „Moto 360“, spaudoje sklando gandai, kad į prekybą jį planuojama paleisti šių metų liepos mėnesį. Teigiama, kad daugiau informacijos apie „Moto 360“ bus paskelbta „Google I/O“ konferencijoje, vyksiančioje birželio mėnesį. skaityti »

„Apple“ išmanusis laikrodis bus dviejų modelių – vyrams ir moterims

Kompanija „Apple“ kuria dvi išmaniojo laikrodžio versijas su skirtingų įstrižainių ekranais – 1,7 colio modelį vyrams ir 1,3 colio modelį moterims. skaityti »

„Android 4.3“ atnaujinimai padės „Galaxy Gear“ laikrodžiams siekti populiarumo

„Samsung" pranešė, kad įdiegus atnaujintą „Android 4.3“ („Jelly Bean“) operacinę sistemą „Galaxy Gear“ išmanusis laikrodis bus naudojamas lengvai ir nesukels jokių rūpesčių. Vartotojai šią naujovę galės naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »

Dar daugiau „Samsung“ įrenginių bus galima suderinti su „Galaxy Gear“ (35)

„Samsung Electronics“ pranešė apie operacinės sistemos „Android 4.3“ („Jelly Bean“) atnaujinimą, leidžiantį išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“ naudoti ne tik su „Galaxy Note 3“, bet ir su „Galaxy S4“, „Galaxy S 3“ bei „Galaxy Note 2“ išmaniaisiais telefonais. skaityti »

Išmanusis laikrodis: verslininkui, namų šeimininkei, o gal slaptajam agentui?

Vienas didžiausių mobiliųjų telefonų gamintojų „Samsung“ rugsėjo pradžioje pristatė naująją technologiją – ant riešo dėvimą išmanųjį laikrodį „The Galaxy Gear“, kuris, tikimąsi, taps mobiliųjų telefonų ateitimi. Jau kitą savaitę naujiena atsiras prekyboje, todėl nutarėme pasidomėti, kam šis prietaisas iš tiesų taps nepamainomu darbo ir laisvalaikio įrankiu. skaityti »

„Samsung“ žada rugsėjį pristatyti išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“

„Samsung“ viceprezidentas Lee Young-hee patvirtino, kad rugsėjo 4 dieną Berlyne kompanija pristatys išmanųjį laikrodį „Galaxy Gear“. skaityti »

Išmaniųjų laikrodžių pardavimo apimtys išaugs 20 kartų

Specialistai mano, kad išmanieji telefonai artimiausiu metu evoliucionuos ne tik planšečių, bet ir išmaniųjų laikrodžių kryptimi. skaityti »

Pristatytas dar vienas išmanusis laikrodis

Prasidėjus išmaniųjų laikrodžių bumui, kiekvienas dizaineris siūlo savo idėjų ir tikisi, kad būtent jos bus realizuotos. Konceptų kūrėjas Jamesas Ivaldi ne išimtis, jis taip pat pristatė daugiafunkcinį rankinį laikrodį. skaityti »

„iPhone“ gamintoja „Foxconn“ pristatė išmanųjį laikrodį

Didžiausia „Apple“ partnerė, „iPhone“ gamintoja kompanija „Foxconn“ pristatė išmanųjį laikrodį, kuri bevieliu ryšiu gali būti sinchronizuojamas su „iPhone“, praneša „WantChinaTimes“. skaityti »

„Sony“ perleido išmanųjį laikrodį

Birželio 25 dieną kompanija „Sony“ pristatė išmanųjį laikrodį „SmartWatch 2“ jutikliniu ekranu. Laikrodis dirba valdomas operacinės sistemos „Android“. skaityti »