Šviesolaidinio interneto tinklo lyderė Europoje išlieka Lietuva

Organizacija „FTTH Council Europe“ skelbia, kad Lietuva toliau pirmauja Europoje pagal šviesolaidinio interneto tinklo plėtrą – šviesolaidinį internetą naudoja jau 31 proc. namų ūkių. skaityti »

„Skynet“ rudens staigmenos

„Skynet“ komanda pristato ypatingą rudens akciją ir kviečia jungtis prie sparčiausio šviesolaidinio interneto tinklo. skaityti »

Mokslo metai su „Skynet“ – geriausias studentų pasirinkimas!

Artėjant rugsėjui – mokslo ir žinių mėnesiui, „Skynet“ komanda parengė ypatingą pasiūlymą studentams ir kviečia rinktis patikimą internetą. skaityti »

Tęsiasi „Skynet“ vasaros akcija!

Vasara įpusėjo, tačiau „Skynet“ vasaros akcija dar tik įgauna pagreitį. Tad „Skynet“ skelbia džiugią žinią – vasaros akcija pratęsiama iki rugsėjo 2 dienos! skaityti »

1 Gb/s internetu galima naudotis ir nemokamai!

Vilniuje įgyvendinamo projekto „Loft Town“ gyventojai, neįsivaizduojantys savo gyvenimo be interneto, televizijos, telefonijos ir kitų šiuolaikiškų patogumų, gali naudotis kokybiškomis bendrovės „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ telekomunikacijų paslaugomis, kurios teikiamos moderniu šviesolaidiniu tinklu „Skynet“. skaityti »

„Skynet“ taip pat ruošiasi visuotiniam perėjimui prie IPv6

Kaip žinia, bet kurio įrenginio (kompiuterio, išmaniojo telefono, planšetės), prijungto prie vietinio ar interneto tinklo, identifikacija vykdoma suteikus jam IP adresą, suderintą su IP protokolu (angl. Internet Protocol). skaityti »

Prestižiniams sostinės mikrorajonams – greitas ir kokybiškas „Skynet“ internetas

Spartus Vilniaus miesto augimas nebestebina nieko. Naujų modernių namų randasi ne tik senuose sostinės mikrorajonuose, bet ir naujose, ne taip seniai įkurtose gyvenamosiose vietovėse, tokiose kaip Gudelių šilas, Verkių slėnis, Bajorų kalvos. Tačiau net ir atokiausių Vilniaus mikrorajonų gyventojai, be abejo, neapsieina be interneto, televizijos ir kitų šiuolaikinio gyvenimo palydovų. skaityti »

Ilgiems rudens vakarams – spartusis „Skynet“ tik nuo 9 Lt/mėn.

Ilgėjant ir vėstant vakarams, vis daugiau laiko praleidžiame namuose. „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ kviečia pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu ir mėgautis dar malonesniais vakarais su „Skynet“: sparčiu šviesolaidiniu internetu, interaktyvia IP televizija, modernia IP telefonija, būsto saugos sprendimais. skaityti »

Didinamas „Skynet“ tarptautinio interneto srauto pralaidumas

Daugiau nei dešimtmetį šviesolaidinį tinklą „Skynet“ sostinėje diegianti bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, galvodama apie augančius klientų poreikius ir nuolat investuodama į tinklo modernizavimą, didina „Skynet“ užsienio srauto pralaidumą. skaityti »

Spartusis „Skynet“ internetas – tik nuo 9 Lt per mėnesį!

Artėjant rugsėjui – mokslo metų pradžios ir krepšinio mėnesiui – pats laikas pasirūpinti greitu ir patikimu internetu. skaityti »