Europos Sąjunga kurs nemokamą belaidžio interneto tinklą

Europos Parlamentas nubalsavo už programą „Wifi4eu“, pagal kurią visose Europos Sąjungos šalyse siūloma nemokamai steigti belaidžio interneto stoteles. skaityti »

Mokslininkai rado alternatyvą „Wi-Fi“ tinklui

Olandijos Eindhoveno universiteto tyrėja pasiūlė kaip alternatyvą „Wi-Fi“ naudoti infraraudonųjų spindulių tinklus. skaityti »

Nauja apgaulė „WhatsApp“ – siūlo nemokamą internetą be „Wi-Fi“

Saugumo ekspertai perspėja, kad pastaruoju metu daugėja sukčiavimo atvejų populiarioje susirašinėjimo programėlėje „WhatsApp“. skaityti »

Sukurtas 10 000 kartų mažiau energijos naudojantis „Wi-Fi“

Vašingtono universiteto inžinieriai sukūrė naują „Wi-Fi“ technologiją, sunaudojančią 10 000 kartų mažiau energijos nei įprastai. skaityti »

„Plume“ pristatė naujo tipo „Wi-Fi“ sistemą

Bendrovė „Plume“ pristatė ryšio technologijų naujovę – naują „Wi-Fi“ sistemą, kuri sudaryta iš miniatiūrinių imtuvų, sujungtų į bendrą vieno namo ar vieno kambario tinklą. skaityti »

CONVENE dalyviams pristatyti šiuolaikiški ir patikimi „ProfIT“ sprendimai

Praėjusią savaitę Vilniuje baigėsi dvi dienas trukusi ketvirtoji konferencijų turizmo paroda-kontaktų mugė „CONVENE 2016“. Antrus metus iš eilės joje dalyvavo bendrovė „Penkių kontinentų komunikacijų centras“, pristačiusi užsakomąsias IT paslaugas „ProfIT“ ir jų galimybes HoReCa (viešbučių, restoranų, kavinių) sektoriui. skaityti »

Vilniuje jau ketvirtą kartą rengiama tarptautinė konferencijų verslo paroda CONVENE

UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“ konferencijų verslo parodoje CONVENE įdiegs „Wi-Fi“ tinklą ir transliuos per internetą edukacinę programą. skaityti »

Per penkerius metus „Wi-Fi“ rinka padvigubės

Analitinė bendrovė „MarketsandMarkets“ paskelbė prognozes apie belaidžių tinklų „Wi-Fi“ populiarėjimą. skaityti »

Modernus belaidis internetas – visose viešbučio erdvėse

Prabangių viešbučių atstovai pažymi, kad sklandus interneto ryšys yra būtinas tarsi vanduo ar elektra ir jis turi būti nemokamas. Ši taisyklė galioja ne tik vestibiulyje ar kambariuose, bet ir visose kitose viešbučio erdvėse. skaityti »

Dubajus pasipuošė išmaniaisiais medžiais

Didžiausiame Jungtinių Arabų Emyratų mieste įmonė „Smart Palm“ pasodino medžius, kurie aplink skleidžia „Wi-Fi“ interneto ryšį ir gali įkrauti mobiliuosius įrenginius. skaityti »