„Yahoo!“ pakeis pavadinimą

Netrukus įsigalios „Verizon Communications“ sutartis, pagal kurią jai pereis didžioji „Yahoo!“ verslo dalis. skaityti »

Įsigyti prekes bus galima per virtualiosios realybės akinius

Užsidėjus „Alibaba“ virtualiosios realybės akinius „Buy+“, bus galima elektroninėje parduotuvėje virtualiai paliesti patikusias prekes ir jas įsigyti. skaityti »

„Alibaba“ įsigijo konkurentės „Amazon.com“ akcijų paketą

„The Wall Street Journal“ pranešė, kad Kinijos interneto bendrovių grupė „Alibaba Group Holding Ltd“ įsigijo interneto parduotuvės „ShopRunner“ akcijų paketą. skaityti »

„Alibaba“ savo akcijas iš „Yahoo!“ išpirks už 7,1 mlrd. dolerių

Didžiausia Kinijos prekybos internete kompanija „Alibaba“ susitarė iš JAV interneto bendrovės „Yahoo!“ už maždaug 7,1 mlrd. JAV dolerių (19,17 mlrd. Lt) išpirkti 20 proc. savo pačios akcijų. skaityti »

„Yahoo!“ parduoda dalį savo turto

JAV bendrovė „Yahoo!“ pradėjo derybas dėl savo dalies pardavimo stambiausioje Kinijos interneto kompanijoje „Alibaba“ bei „Yahoo!-Japan“. skaityti »

Kinai su japonais už „Yahoo!“ pasiūlys 25 mlrd. dol.

Japonijos kompanija „SoftBank“ ir interneto parduotuvė „Alibaba“ pasiruošusios už vieną bendrovės „Yahoo!“ akciją pasiūlyti 20 JAV dolerių – t. y. 24,8 mlrd. dolerių už visą įmonę. skaityti »

Stambiausia Kinijos interneto parduotuvė bus padalyta į tris dalis

Kompanija „Alibaba“, valdanti Kinijos el. komercijos rinką, nusprendė atlikti savo antrinės įmonės – interneto parduotuvės „Taobao“ – reorganizaciją. skaityti »