Lenkijos rinkai „ASHBURN International“ siūlo iškart du produktus

XI-ajame skaitmeninės eros be grynųjų pinigų kongrese Varšuvoje „ASHBURN International“ pristatė atsiskaitymo technologijų ir mokėjimo terminalų valdymo sprendimus. skaityti »

Lietuvoje smarkiai išaugo operacijų mokėjimo kortelėmis skaičius

Pingant paslaugai, prekybos ir paslaugų vietose įrengtų skaitytuvų skaičius pasiekė rekordą, smarkiai išaugo operacijų kortelėmis skaičius. skaityti »

Čikagos bendrovė pasiūlė atsiskaityti delnu

Čikagos biometrijos technologijų bendrovė „Keyo“ pasiūlė parduotuvėms atsiskaitymo delnu terminalą. skaityti »

Mokėjimo terminalai ateityje bus dėvimi?

Manoma, kad ateityje ne tik pirkėjai, bet ir kasininkai galėtų dėvėti mokėjimo terminalus, kurie priimtų įvairius atsiskaitymo būdus. skaityti »

Per „Ingenico“ mokėjimo terminalus galima atsiskaityti bitkoinais

Netrukus parduotuvės galės priimti atsiskaitymus bitkoinais per įprastus mokėjimo terminalus. Ši funkcija įgyvendinama bendradarbiaujant didžiausiam pasaulyje mokėjimo terminalų gamintojui „Ingenico“ ir virtualiosios valiutos tiekėjui „BitPay“. skaityti »

BS/2 ir HTC Baltarusijos rinkoje pristatys bendrą kasos sprendimą

Bendrovė BS/2 su partnere НТС sėkmingai įgyvendino bendrą projektą dėl mokėjimo terminalo „Beetle/Mini“ įtraukimo į Valstybinį kasos aparatų ir specialiųjų kompiuterinių sistemų, leidžiamų naudoti Baltarusijos Respublikos teritorijoje, registrą. skaityti »

„Ashburn International“ pasirašė sutartį su „PZU Lietuva“

Bendrovė „Ashburn International“ pasirašė sutartį su UAB DK „PZU Lietuva“ diegti mokėjimo terminalus su brūkšninio kodo nuskaitymo funkcija. Jau įdiegtas pirmasis toks įrenginys, o iki liepos pabaigos planuojama jais aprūpinti ir kitus draudimo bendrovės padalinius. skaityti »

„Skynet“ klientams – patogūs mokėjimo terminalai

Kasdienių reikalų tvarkymas atima iš mūsų begales laiko. Norėdami apmokėti sąskaitas, keliaujame į banką ar klientų aptarnavimo centrą, gaištame laiką stovėdami eilėse. Tačiau šviesolaidiniu „Skynet“ tinklu teikiamų paslaugų naudotojai šią problemą gali lengvai išspręsti naudodamiesi universaliais mokėjimo terminalais. skaityti »