Atkuriamas legendinis kompiuterininkų klubas, kuriame dalyvavo S. Jobsas ir S. Wozniakas

Legendinis kompiuterių klubas, kuriame jaunystėje kompanijos „Apple“ įkūrėjai Steve‘as Jobsas ir Steve‘as Wozniakas pristatė pirmąjį savo kurtą kompiuterį, kitą mėnesį bus atkurtas. skaityti »

Filmas „Jobs“ JAV kino teatrus pasieks rugpjūčio 16 dieną

Biografinis filmas apie legendinį kompanijos „Apple“ įkūrėją ir vadovą Steve‘ą Jobsą kino teatrus pasieks jau šios vasaros pabaigoje – rugpjūčio 16 dieną. skaityti »

„Login 2013“ kviečia rinkti progresyviausius kūrėjus internete

Progreso konferencijos „Login“ organizatoriai kviečia balsuoti už geriausius praėjusių metų interneto projektus. Apdovanojimai Lietuvos interneto kultūros raidai nusipelniusiems žmonėms, įmonėms ir judėjimams bus įteikti balandžio 18–19 dienomis Vilniuje vyksiančioje konferencijoje. skaityti »

Steve‘as Wozniakas pranašauja dirbtinio intelekto erą

Naujojo išmaniojo telefono „iPhone 5“ pasirodymo Australijoje dieną vienas iš „Apple“ įkūrėjų Steve‘as Wozniakas teigė, kad dirbtinis intelektas – naujas logiškas žingsnis. skaityti »

Pirmasis „Apple“ kompiuteris parduotas „Sotheby's“

Pirmasis „Apple“ kompiuteris aukcione „Sotheby's“ Niujorke buvo parduotas už 374 tūkst. dolerių, o tai beveik dvigubai viršija pradinę kainą. skaityti »

Pirmasis serijinis „Apple“ kompiuteris mini 35 metų sukaktį

Prieš 35 metus pradėta prekiauti kompiuteriais „Apple II“. Netrukus mažytė garaže įsikūrusi Kalifornijos įmonė tapo viena ką tik užgimusios rinkos lyderių. skaityti »

Ateities telefonai supras žmonių kalbą?

„Per artimiausius penkerius metus išmanieji telefonai išmoks suprasti žmogaus balso komandas“, – sakė S. Wozniak. skaityti »