Jaunimo nedarbui mažinti – Prezidentės pataisos

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasirašė Užimtumo rėmimo, Valstybinio socialinio draudimo ir Sveikatos draudimo įstatymų pataisas. skaityti »

Prezidentė įteikė skiriamuosius raštus Lietuvos ambasadorei Italijoje

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė įteikė skiriamuosius raštus Lietuvos nepaprastajai ir įgaliotajai ambasadorei Italijoje Jolantai Balčiūnienei. skaityti »

Bendradarbiavimas su Japonija – naujos galimybės Lietuvai

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Japonijos Parlamento Aukštųjų rūmų pirmininku Masaaki Yamazaki. skaityti »

Moderni ir efektyvi švietimo sistema – stiprios valstybės pamatas

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė su švietimo ir mokslo ministru Dainiumi Pavalkiu aptarė svarbiausius ministerijos ateities darbus. skaityti »

Prezidentė Dalia Grybauskaitė: „Pasaulio lietuvių verslo lyderių ir inovacijų kūrėjų patirtis yra labai vertinga“

Likus kiek daugiau nei mėnesiui iki 6-tojo Pasaulio lietuvių ekonomikos forumo aiškėja galutinė renginio programa ir pranešimus skaitysiančių pasaulio lietuvių vardai. skaityti »

Inovacijos ir kūrybiškumas – Lietuvos konkurencinis pranašumas

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė dalyvavo trečią kartą rengiamo nacionalinio konkurso „Geras dizainas" nugalėtojų apdovanojimo ceremonijoje skaityti »

Lietuviškų palydovų sėkmė – įkvėpimas tolesniems darbams

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su pirmųjų lietuviškų palydovų kūrėjais. Susitikime su Vilniaus universiteto (VU) ir Kauno technologijos universiteto (KTU) mokslininkais buvo aptartas lietuviškų palydovų paleidimas į atvirą kosmosą ir tolesnis darbas. skaityti »

Prezidentūroje „Metų vadovu 2013“ paskelbtas Petras Masiulis

Lietuvos Respublikos Prezidentūroje įteiktas „Metų vadovo“ apdovanojimas. skaityti »

Lietuva tampa kosmine valstybe

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino visus lietuvius su sėkmingu pirmųjų lietuviškų palydovų „LitSat-1“ ir „LituanicaSat-1“ iškėlimu į kosmosą. skaityti »

Lietuviškoms mokykloms Baltarusijoje – „Knygų Kalėdų“ dovana

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė susitiko su Baltarusijoje veikiančių lietuviškų Pelesos ir Rimdžiūnų mokyklų bei Minsko sekmadieninės mokyklėlės mokiniais ir jų mokytojais. skaityti »