LR Ūkio ministras dalyvauja gyvybės mokslų forume „BIO International Convention 2017“ JAV

Birželio 18–23 d. ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius kartu su verslo ir mokslo delegacija bei VšĮ „Versli Lietuva“ atstovais su darbo vizitu lankosi Jungtinėse Amerikos Valstijose. skaityti »

Ūkio ministerijoje – moterų verslumui skatinti skirtas renginys

Ūkio ministerija kartu su VšĮ „Versli Lietuva“ lapkričio 30 dieną Vilniuje organizuoja moterų verslumui skatinti skirtą renginį „Versli, veikli, išmani“, kurio metu vyks seminaras ir praktiniai užsiėmimai, padėsiantys žengti savo verslo kūrimo ir plėtros link. skaityti »

Eksporto lyderių kalvei – tarptautinis pripažinimas

Beveik pusę milijono eurų pridėtinės vertės šalies įmonėms sukūrusiai, Ūkio ministerijai pavaldžios VšĮ „Versli Lietuva“ programai „Sparnai“ – dar vienas tarptautinis pripažinimas, ji atrinkta tarp 3 geriausių tarptautiškumą skatinančių projektų. skaityti »

Greitas ir atviras Vilnius subūrė pasaulio gyvybės mokslų lyderius

Greito ir atviro Vilniaus meras Remigijus Šimašius sostinės Rotušėje pasveikino tarptautinio gyvybės mokslų forumo „Life Sciences Baltics 2016“ dalyvius. skaityti »

Per metus suteikta 10 kartų daugiau elektroninių paslaugų

VšĮ „Versli Lietuva“ kartu su partneriais 2015 m. įgyvendino projektą, kurio metu buvo sukurtos 163 elektroninės paslaugos verslui. skaityti »

Plečiamas Verslo konsultantų tinklas bei teikiamų konsultacijų spektras

Skelbiama nauja konsultantų atranka į Verslo konsultantų tinklą (VKT) ir kviečiami tiek fiziniai, tiek juridiniai asmenys teikti prašymus tapti šio tinklo nariais. skaityti »

Išrinktas „Verslios Lietuvos“ vadovas

Balandžio 13 d. įvyko konkursas eiti VšĮ „Versli Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigas, kurį laimėjo Rūta Pentiokinaitė. Ji yra vadovavusi VšĮ „Versli Lietuva“ Paslaugų ir gaminių kontaktiniam centrui. skaityti »

Ūkio ministras pristatė institucijų indėlį ieškant naujų verslo rinkų

Ūkio ministras Evaldas Gustas Vyriausybėje pristatė gegužės mėnesį šalies institucijų nuveiktus svarbiausius darbus, siekiant įvairinti Lietuvos eksportą ir sumažinti nuostolius, patiriamus dėl Rusijos paskelbtų sankcijų. skaityti »

Tūkstančiai Lietuvos moterų mokėsi tapti išmaniomis verslininkėmis

Tris mėnesius Lietuvoje vyko projektas „Išmani moteris“, kurio metu Lietuvos moterys galėjo nemokamai mokytis verslo. Net 33 projekto renginiai buvo transliuojami ir per internetą. skaityti »

Verslo plėtra už Europos ribų – kaip tai pasiekti?

Birželio 9 d. organizuojamas verslo renginys „Verslo plėtra už Europos ribų. Kaip tai padaryti?“, skirtas supažindinti įmones su Europos, Azijos ir Pietų Amerikos rinkomis bei eksporto galimybėmis jose. skaityti »