Saulėtekio slėnyje kuriamos aukštosios technologijos Silicio slėniui

Saulėtekio slėnyje Vilniuje įsikūręs Fizinių ir technologijos mokslų centras bendradarbiauja su Silicio slėnio kompanija „Lam Research Corporation“. skaityti »

„Visa“ atidarys biurą Silicio slėnyje

Planuojama, kad Silicio slėnyje bus bendrovės „Visa“ įkurtas verslo informacijos analizės bei duomenų apsaugos tyrimo centras. skaityti »

Silicio slėnio ekspertai atlieka Lietuvos inovatyvumo galimybių analizę

Lapkričio 17–21 d. d. Lietuvoje lankėsi JAV Silicio slėnyje veikiančio Stanfordo tyrimų instituto ekspertai, atliekantys Lietuvos inovatyvumo galimybių analizę. skaityti »

KTU studentai Silicio slėnyje laimėjo verslo planų konkursą

Kauno technologijos universiteto (KTU) studentai laimėjo „Silicon Valley Business Plan Competition“ konkurso, kurį surengė Kalifornijoje įsikūręs valstybinis San Jose universitetas, prizus. Dvi Universiteto komandos pasidalino 1 500 JAV dolerių prizinį fondą savo verslo planams įgyvendinti. skaityti »

Silicio slėnyje IT specialistai iš Lietuvos aptarė debesų technologijų plėtrą

IT ir bankinių technologijų sektoriuose daugiau nei du dešimtmečius dirbančios įmonių grupės „Penki kontinentai“ IT specialistai lankėsi JAV Silicio slėnyje. Susitikimuose su partneriais „Cisco Systems“, EMC, „NetApp“ ir „Vmware“ svečiai dalijosi patirtimi, diskutavo apie IT rinkos tendencijas ir perspektyvas. skaityti »

IT specialistai žinias gilina Silicio slėnyje

Informacinių, telekomunikacinių ir bankinių technologijų rinkose dirbančios įmonių grupės „Penki kontinentai“ specialistai š. m. gegužės 24–birželio 3 dienomis lankosi JAV informacinių technologijų lopšyje – Silicio slėnyje. skaityti »

JAV inovacijų ekspertas: „Skype“ ir „Angry Birds“ įkvėpė Silicio slėnis

California Berkeley universiteto (JAV) Antreprenerystės ir technologijų centro vadovas Kenas Singeris teigia, kad tarpdisciplininis požiūris yra esminis inovacijų variklis. Švietimo sistema, skatinanti tokį mąstymą, ugdo žmones, kurie gali pasiūlyti pasauliui kūrybiškus sprendimus. skaityti »

Silicio slėnis atveria duris KTU studentams

Į Kauną ką tik grįžo nuo birželio Kalifornijoje, prestižiniame Stanfordo universitete, intensyviai darbavęsi KTU dėstytojai. Kartu su pasaulinio lygio profesoriais ir sėkmingais Silicio slėnio verslininkais jie kūrė inovatyvią verslumo ugdymo programą. skaityti »

Silicio slėnis perduoda žinias KTU

Kauno technologijos universiteto mokslininkai su oficialiu vizitu vieši JAV. KTU delegacija lankysis Stanfordo universitete ir Silicio slėnyje. Vizito tikslas – bendradarbiavimas ir dalijimasis patirtimi su pasaulinio lygio mokslo, inovacijų ir entreprenerystės ekspertais. skaityti »

„Penkių kontinentų“ IT specialistai lankėsi JAV Silicio slėnyje

Lietuvos IT bendrovės „Penki kontinentai“ specialistai kartu su Lietuvos, Latvijos, Estijos verslo atstovais lankėsi Jungtinėse Amerikos Valstijose (JAV), Silicio slėnyje, kuris laikomas JAV informacinių technologijų lopšiu. Čia yra įsikūrusios tokios bendrovės, kaip „Advanced Micro Devices“, „Apple Inc.“, „Cisco Systems“, „eBay“, „Google“, „Hewlett-Packard“ (HP), „Intel“, „GetJar“, „Facebook“ ir daugelis kitų. skaityti »